Sevgiliye İlginç Hediyeler

Sevgilinizi hayretler içerisinde bırakacak çok ilginç hediye seçenekleri. Erkek ve Bayan Sevgiliye ilginç doğum günü, sevgililer günü ve yıl dönümü hediyeleri.

sevgiliye ilginç hediyeler
Bu yazımızda sizlere, sevgiliniz için almanızı tavsiye edeceğimiz hediyeler, ezber bozacak cinsten! Çünkü çok enteresan ve ilgi çekici hediyeler! Önereceğimiz Sevgiliye İlginç Hediyeler, sevgiliniz için sadece bir sürpriz içermekle kalmıyor, aynı zamanda hem sevgilinizi hem de görenleri şaşırtacak derecede ilginç hediyeler. 

İddia ediyoruz ki, siz bile bu hediyeleri gördüğünüzde "Hadi Canım böyle bir şey nasıl olur?" deyip hayretler içerisinde kalacaksınız! Sevgiliniz ile birlikteliğinizde eminiz ki, birbirinize bir çok armağanlar aldınız, belki bir takı, bir gömlek, bir kalem ya da bir aksesuar! Bu ve buna benzer armağanlar artık sevgilinizin sizden beklediği türden klasik armağanlar olmaya başladı. Ama gelin bu sefer sevgilinize herhangi bir nedenle alacağınız hediyeler için, en ilginç ve en orijinal hediyeleri deneyin! Hem sevgiliniz şaşırsın, hem de hediyenizi görenler! Bazen sevgililer arasında alınan hediyeler belli bir süreden sonra rutine bağlanır! Doğum günleri, sevgililer günü, yılbaşı gibi özel günlerde üç aşağı beş yukarı sizden sevgilinize, sevgilinizden size gelecek armağanları tahmin etmeye başlarsınız. Bu durum, bir noktadan sonra kabul edersiniz ki, biraz can sıkıcı olmaya başlar! Sizce de artık bir yenilik yapma zamanı gelmedi? Armağan alışkanlıklarınızı biraz değiştirip, gelin sevgilinize örneğin yaklaşan doğum günü için, tüm cesaretinizi toplayıp, sevgilinize ilginç hediyeler alın!

İlginç hediye, kullanışsız veya işe yaramaz hediyedir gibi bir ön yargıya sahipseniz, biraz sonra sizin için özenle seçtiğimiz ve gerçekten çok enteresan, dikkat çekici, sıra dışı hediye fikirlerimizi gördüğünüzde, eminiz ki sizin de bu ön yargınız yıkılmış olacak ve hediye tercihinizi bu sefer değiştirmeyi belki de kendiniz isteyeceksiniz!

Yukarıda iddia ettiğimiz gibi gerçekten de bu ürünler görenleri hayrete düşürecek kadar farklı ve değişik! Önereceğimiz ilginç hediyelerin bazıları sevgilinizin kişisel kullanıma uygun olabilecek ilginç hediyeler, sevgilinize ev hediyesi olabilecek ilginç hediyeler, belki de ofis veya iş yeri için kullanabileceği türden ilginç hediyeler! Buyurun sizi yormadan ilginç hediye fikirlerimize geçelim... Keyifli ve güzel bir vakit geçirmeniz dileği ile...

Sevgiliye İlginç Hediye Fikirleri


Sevgiliye ilginç hediyeler

Özel Eşyalarınızı Koyabileceğiniz Kitap Kasa


Hani şu kalın ansiklopediler vardır ya, insanın kapağını bile açmaya cesaret edemediği cinsten:) İşte Kitap Kasa o kadar orijinal bir şekilde tasarlanmış ki, kimseler içerisinde size ait değerli eşyalar olabileceğini aklının ucundan bile geçiremez! Kitap Kasa içerisine en değerli özel eşyalarınızı koyun ve kitaplığa kaldırın! Evinize gelebilecek davetsiz misafirler ise sadece avuçlarını yalasınlar:) Sevgilinize özel günler için ilginç hediyeler düşünüyorsanız Kitap Kasa bu konuda göz atabileceğiniz ürünlerden biri!

Tek Taş Kupa Bardak

Sevgiliye İlginç Hediyeler - Tek Taş Kupa Bardak


Son derece ilginç ve şaşırtıcı ürünümüz hakkında bilgi vermeden önce, gözünüzde şöyle bir mizansen canlandırmanızı  rica ediyoruz. Kalabalık bir ofiste çalışıyorsunuz ve sağınız solunuz, mesai arkadaşlarınız ile dolu! Derken canınız bir çay çekti ve Tek Taş Kupa Bardağınızı çekmecenizden çıkardınız. Yüzük parmağınız bu ilginç kupa bardağın tek taş kulpuna geçti! O da ne? Ofisteki tüm arkadaşlarınızı gözü sizin üzerinizde! "Hayırdır Sen Sözlendin mi?" şeklinde sorular ve hemen akabinde ise, kutlama mesajları alıyorsunuz! İşte Tek Taş Kupa Bardak, sevdiklerinize bu şekilde tatlı şakalar yapabileceğiniz son derece ilginç bir kupa bardak! Hem kullanışlı hem de bayanların çok beğeneceğini düşündüğümüz bir ürün! Çay ve kahve içmek Tek Taş Kupa Bardak ile daha keyifli ve daha özel!

Magic Egg - Sihirli Yumurta

Hem İlginç, Hem de Sürpriz & Sihirli Yumurta 


İlginç hediyeler dünyasına hoş geldiniz! Burada yer alan hediyelerin her biri başlı başına sevgilinizin aklını başından alacak türden! Örneğin görmekte olduğunuz sihirli yumurta gibi! Bu son derece dikkat çekici yumurtanın özel bir sihri var! Haliyle merak ediyorsunuz nedir diye! Hemen söyleyelim; Tepesini hafifçe kırıp, kabuğunu üzerinden aldıktan sonra 5-6 gün süresince suluyorsunuz ve inanılmaz bir sürprizle karşılaşıyorsunuz! Sihirli yumurtanın tepesinde filizlenen yaprağında sizi bekleyen aşk dolu bir mesaj var! O mesaj da İngilizcesi "I Love You", "Seni Seviyorum" mesajı! Erkek arkadaşınıza hem ilginç hem de sürpriz dolu bir hediye vermek isterseniz, Sihirli Yumurta tam size göre!

Sevgiliye sürpriz hediye

Kişiye Özel Sihirli Kupa Bardak


Hatıraları içine hapsettiğimiz fotoğraflar, bazen en değerli eşyalarımızdan biridir. Onlara bakar, kendimizi geçmişe doğru mutlu bir yolculuğa çıkartırız, Peki en sevdiğiniz fotoğrafınızı, kupa bardak üzerinde görmek ister misiniz? Üstelik bu kupa öyle sıradan bir kupa da değil; Sihirli Kupa Bardak! Simsiyah görünümdeki bu kupanın çerisine sıcak bir içecek döktüğünüzde, sihir perdesi aralanıyor ve ortaya kusursuz güzellikte fotoğrafınız çıkıyor. Tüm özel günlerin en çok aranan hediyesi Sihirli Kupa Bardaklar tamamen size özel hazırlanıyor. Sevgilinize hem sürpriz, hem de kullanışlı bir armağan vermeyi düşünüyorsanız, Sihirli Kupa Bardaktan daha iyisi yok!

Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları

Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları


Değil yıllar, asırlar da geçse asla vaz geçmem dediğiniz sevgilinize romantik bir hediye vermek istemez miydiniz? İşte romantik olduğu kadar ilginç sayabileceğimiz Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları! Bisiklet üzerinde bir kız, ve yerdeki kalpleri toplayıp aşkın izini süren bir çöp adam! Aşkı en şirin haliyle tasarımına taşıyan Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları, sevgili çiftler için en sıra dışı ürünlerden biri! Kişiye özel olarak hazırlanan ( Üzerine isimleriniz gelecek şekilde) Kişiye Özel Çöp Adam Yastıkları, doğum günü hediyesi veya yıl dönümü hediyesi olarak en güzel armağan seçeneklerinden biri!

Sevgiliye hediye

Kişiye Özel Şişede Mesaj Nostaljik Hediye


Nostaljik ürünlere ilgisi olan bir sevgiliniz varsa, işte son derece nostaljik bir armağan önerisi ile karşınızdayız! Bir şişe ve bu şişenin içerisinde istediğiniz mesajı yazabileceğiniz kırmızı mesaj kağıdı! Dahası, ürüne orijinallik katmak için, kumu ve midye kabukları bulunuyor. Ürünü satın almak istediğinizde, 250 karakterlik mesajınızı ilgili kutucuğa yazıyorsunuz ( Bu mesaj aşkınızın ilanı olabilir, sevgilinizin doğum gününü kutlama mesajı olabilir ya da sevgililer günü için anlamlı bir söz dizisi, şarkı sözü v.s.) Kişiye özel Şişede Mesaj, tüm özel günlerde sevgilinize armağan edebileceğiniz en romantik hediyelerden biri!

Cuplens - Objektif Bardak

Objektif Kupa Bardak


Profesyonel Fotoğraf Makinelerinde uzağı yakınlaştırmak ve netlemek için kullanılan Objektiften bir kupa ilginizi çeker mi? Masanızda ister kalemlik isterseniz de çayınızı yudumlayabileceğiniz bir bardak olarak kullanabileceğiniz Obejktif Kupa Bardak ilginçliği ile parmak ısırtıyor. Bu sıra dışı ürünü kendiniz için de satın alabilirsiniz, sevgilinize de özel günlerde armağan edebilirsiniz! Orijinal objektiften eksiği yok fazlası var! Çünkü bir çok işiniz için rahatlıkla kullanabiliyorsunuz!

Erkeğe ilginç hediyeler

Enteresan İçecek Şapkaları


Böyle bir şeyi kullansa kullansa ancak tembellikte sınır tanımayan bir erkek kullanabilir:) İşin şakası bir yana, İçecek Şapkaları ile hayatı çok daha eğlenceli ve sıra dışı yaşayabilirsiniz. Bu şapkaların tepesine en sevdiğiniz içecekleri (Kola, Fanta, Ayran, Pet Şişe Su, Bira) koyuyorsunuz ve her işinizi iki elinizi kullanarak rahatlıkla yapabiliyorsunuz! maç izlerken, okey oynarken, Playstation oynarken, mutfak yemek pişirirken, ders çalışırken kısacası tüm işlerinizde kafanızda bir içecek şapkası varken tüm işlerinizi daha kısa sürede bitirebiliyorsunuz. Üstelik en sevdiğiniz içeceklerinizi de yudumlayarak! İçecek şapkaları erkek sevgilisine ilginç hediye araştıran bayanlar için en sıra dışı ürünlerden biri!

Sevgiliye ilginç hediyeler

Çok Seviyorum Aşk Drajeleri


Aşk Sarhoşuyum! Aşkın bir ilacı var mı? diyenlere sevindirici bir haberimiz var! Evet artık aşkın da bir çaresi, bir dermanı var! Çok Seviyorum Aşk Drajeleri, aşıklara ilaç olmaya geliyor. Orijinal ilaç kutusu şeklinde tasarlanmış olan ve sevgilinize on numara esprili bir hediye olacak olan Çok Seviyorum Aşk Drajeleri işte karşınızda! Kişiye özel olarak hazırlanan bu ilaç kutusu üzerinde isimleriniz yer alıyor. İlaç kutusu içerisindeki prospektüsü ise dilediğiniz sözleriniz ile siz hazırlayabiliyorsunuz. Çok Seviyorum Aşk Drajeleri, esprili olduğu kadar sürpriz içerikli şahane bir hediye alternatifi.

Sevgiliye alınabilecek hediyeler

Sevgililere Özel Aşk Dolu Kare Yastık


Sevgilime hem romantik, hem de şirin bir hediye düşünüyorum diyenlere sevgilihediyem.com'dan müjdeli bir haber var! Oldukça romantik bir tasarımla hazırlanan Sevgililere Özel Aşk Dolu Kare Yastık üzerine, ilişkinizin yıl dönümü tarihini, isimlerinizi ve kısa mesajınızı yazdırabiliyorsunuz. Hem kullanışlı, hem sevgiliniz baktıkça aşkınızı hatırlayabileceği, hem de üzerindeki sevgi dolu mesajınız ile son derece anlamlı bir hediye seçeneği.

Dinamit Çalar Saat

Dinamit Görünümlü Çalar Saat


Görenleri hayretler içerisinde bıraktıran, şaşkınlıklarından küçük dillerini yutmalarına neden olan Dinamit Şeklinde Çalar Saat hediye fikirleri veren "sevgilihediyem.com" farkıyla sizlerle. Dinamit Şeklindeki Çalar Saat, hayatının her anında heyecan ve bol aksiyon yaşayan kişiler için tasarlanmış ilginç tasarımlı bir alarm saat! Hani şu aksiyon filmlerinde kahramanı kan ter içerisinde nıraktıran "Kırmızı kablo mu, Mavi kablo mu kesilmeli?" ikilemi var ya? İşte Dinamit Şeklindeki Çalar Saat bu aksiyon dolu film sahnesini gerçek hayata taşıyor! Erkek arkadaşınıza gerçekten de ilginç bir doğum günü hediyesi arıyorsanız, bu sıra dışı armağan Dinamit Şeklindeki Çalar Saatten bir başkası olamaz! Sevgiliniz uyurken de uyanırken de hep bu saate bakacak ve sizin hediye seçiminizde aslında ne kadar da ince zevkli bir sevgili olduğunuzu hep hatırlayacak! Dinamit Çalar Saat hem görüntü itibari ile hem de adeta gerçek bir dinamit lokumu şekliyle de son derece etkileyici! Üzerinde sanki bir bomba düzeneği varmış gibi orijinal bir görünüme sahip olan dinamit lokumları ile sabahları uyanmak gerçek bir zevk! Sevfilinizin uykusu çok mu ağır? O'na verebileceğiniz en güzel hediye Dinamit Çalar Saat.

İlginç hediyeler sevgili için

Sevgiliye İlginç Hediyeler - Çiftlere Özel Retro Kupa Bardak


Sergilediğiniz mükemmel uyum sayesinde, arkadaş çevrenizde örnek çift olarak mı gösteriliyorsunuz? İkiniz bir araya geldiğinizde etrafınızdakiler gülme krizlerine mi giriyor? Eğlence deseniz, siz de var! Komiklik deseniz sizde var, Romantizm deseniz o da sizde var? Ee! O zaman sizin için dense dense ancak yüzyılın en mükemmel çifti denilebilir! O halde yılın bu özel çifti için özel bir hediyelik ürünümüz var! Sevgilinize öyle bir armağan vereceksiniz ki, hem çok şaşıracak, hem bu hediyeyi çok ilginç bulacak, hem de çok mutlu olacak! Hem kendiniz için düşünebileceğiniz, hem de çevrenizdeki arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz Çiftlere Özel Retro Kupa Bardak ile tanışmanızın zamanı geldi! Çiftlere Özel Retro Kupa Bardak üzerine istediğiniz romantik mesjaı yazdırabiliyorsunuz! İster Türk Filmlerinden romantik bir repliği yazdırın, ister aklınıza gelen en komik espriyi yazdırın! Kupa bardağın dış yüzeyinde gelin ve damat figürleri yer almakta! Bardak üzerindeki bu iki figürü nasıl konuşturacağınız, üzerine ekleyeceğiniz mesaj ile tamamen size kalmış durumda! Çiftlere Özel Retro Kupa Bardağın düz modeli ve sihirli kupa bardak modeli bulunmaktadır! Sihirli Kupa ile ilgili detayları bu linkten inceleyebilirsiniz; Sihirli Kupa Bardak 

USB Bardak Isıtıcı

USB Bardak Isıtıcı Apple Cup Warmer


Çalışırken masanızın üzerinde mutlaka bir kupa bardak sıcak kahve olsun istiyor ancak en büyük açmazınız masanızın üzerindeki kahvenin soğuması oluyorsa, süper buluş USB Bardak Isıtıcı ile her an sıcacık kahveniz yanı başınızda! Bilgisayarla çalışanların çok beğenecekleri USB Bardak Isıtıcı (Apple Cup Warmer), sıcak kahve&çay keyfini kesintisiz sunuyor. Erkek arkadaşınıza, ilginç ve bir o kadar kullanışlı bir armağan düşünüyorsanız, eminiz ki onun da çok şaşıracağı ve çok beğeneceği USB Bardak Isıtıcı hediye edin. 

Şişme Dizüstü Bilgisayar Desteği

Şişme Dizüstü Bilgisayar Desteği


Laptop kullanmak acayip bir keyif ancak, bir de şu yaydığı yüksek sıcaklık olmasa ne iyi olurdu diyenlere süper pratik bir buluş Şişme Dizüstü Bilgisayar Desteği! Bundan böyle yatağınızda bilgisayarım acaba bozulur mu telaşı yaşamadan, otururken de bacaklarınız sıcaktan pişmeden, rahatlıkla  bilgisayarınızı kullanabileceksiniz. Şişme Dizüstü Bilgisayar Desteği rahat taşınabilme özelliği ile size piknikte kırda laptop kullanmak keyifini doyasıya yaşatıyor. Diz üstü bilgisayarlar çalışırken ortalama 40 derecelik bir sıcaklık üretirler. Hava ile temas etmeden uzun süre ısınan bilgisayarın ise bu şekilde zarar görmesi yüksek ihtimal! Hem bacaklarınız pişmeden, hem de bilgisayarınız zarar görmeden doyasıya laptop keyfi yaşamak için size Şişme Dizüstü Bilgisayar Desteği lazım...

Divas Taşlı Kurukafa Kolye

Bayan Sevgiliye İlginç Hediyeler - Divas Taşlı Kuru kafa Kolye


Gördüklerinde insanların tüylerini ürperten Kuru Kafanın, gün gelecek son derece ilginç ve aynı zamanda şık bir aksesuara dönüşebileceğini eminiz ki sizler de bizim gibi hiç düşünememişsinizdir! Ancak, Divas Pırlanta'nın işini çok iyi bilen tasarımcıları, kolye dünyasındaki bayalığı altüst edecek bir tasarıma imzalarını attılar ve kuru kafa gibi korku verici bir figürden romantik bir kolye tasarlamayı başardılar! Şimdi ise sizin için radikal bir karar alma zamanı geldi! Ya sevgilinize sıradan ve düz bir model kolye seçip onu hediye edeceksiniz, ya da sadece sevgilinizi değil, görenleri de şaşkına çevirecek Divas Taşlı Kurukafa Kolye armağan edeceksiniz! Bu konuda tercih sizin! Divas taşlı Kurukafa Kolye ilginç ve romantik tasarımı ile göz kamaştıran ve hediye etmeniz halinde de bayan sevgilinizin asla boynundan indirmek istemeyeceği çok özel bir kolye! Bu sıra dışı kolyeyi dikkatlice incelediğinizde Kuru Kafanın göz çukurlarının kalplerden tasarlandığını, diş kısımlarının ise pırlanta taşları ile süslendiğini fark edeceksiniz! Ürün ile ilgili detaylı bilgi ve fiyat öğrenmek için görsele tıklamanız gerekmektedir.

Hoparlörlü Plaj Çantası

Sevgiliye İlginç Hediye Fikirleri & Hoparlörlü Plaj Çantası


Gökyüzü açık, havada güneş pırıl pırıl! Böyle olunca ister istemez insanın aklına serinlik, deniz ve kum geliyor! İyisi mi, hazırlayıp plaj çantasını içerisine bir kaç havlu, çubuk krakerler, içecekler ve doğruca denize! Eğer siz de her fırsatta sevgiliniz ile soluğu denizde alanlardansanız, size mükemmel bir haberimiz var! Bugüne kadar bir çok plaj çantası gördünüz ama böylesini gördüğünüz hiç zannetmiyoruz! Hoparlörlü Plaj Çantası ile, telefonunuzdaki müzikleri plaj çantanızda duyabilecek ve plajda da müziğin keyfine doyasıya varacaksınız! Son derece sıra dışı bir tasarıma sahip olan Hoparlörlü Plaj Çantası, sadece deniz için eşyalarınızı taşımakla kalmayacak, aynı zamanda doyasıya müzik keyfi yaşatacak! Sevdiğiniz müzikler her an her yerde sizinle!

İtati Erkek Plaj Havlusu

İtati Erkek Plaj Havlusu


Nihayet pırıl pırıl sıcacık yaz güneşi kendini göstermeye başladı! Bundan sonra havalar daha da sıcak ve bunaltıcı olacak. Yaz, sıcak ve güneş... Bu üç kelime bir araya geldiğinde, ister istemez insanın aklına deniz-kum-serinlik yani "tatil" düşüncesi de geliyor. Bu yaz plajlarda yalnızca, sizin sevgilinize hediye edeceğiniz İtati Erkek Plaj Havlusu konuşulacak. %100 İtalyan üretimi olan bu seksi plaj havlusu ile tüm gözler bu sıra dışı havlunun üzerinde olacak! Leke tutmayan özelliği bulunan İtati Erkek Plaj Havlusu, şezlong veya kuma çok yakışacak! Bu yaz erkek sevgilime ilginç ne hediye alabilirim diye düşünüyorsanız İtati Erkek Plaj Havlusunu kesinlikle kaçırmayın deriz. 

Mini Apple Speaker - Elma Hoparlör

Apple Speaker Elma Hoparlör


Müziksiz bir hayatı renksiz veya tatsız bulanlar için müzik keyfini 7/24 yaşayabilecekleri son derece şık, tasarım harikası Elma Hoparlör karşınızda. Capcanlı, rengarenk ve ışıl ışıl görüntüsü ile ışık yayan Apple Speaker-Elma Hoparlör ile müzik keyfinizi kesintisiz ve doyasıya yaşayacaksınız. Laptop, Mas üstü Bilgisayar, Cep telefonu, MP3 ve MP4 için uyumlu ve herhangi bir kurulum gerektirmeyen Apple Speaker (Elma Hoparlör) ortadan ikiye kesilmiş elma görüntüsü ile görenleri kendine hayran bırakacak. Bilgisayarınıza, cep telefonunuza bağladığınız anda çalışmaya başlayacak olan Elma Hoparlör kenarlarından yaydığı ışıklar sayesinde son derece etkileyici bir görünüme sahiptir. Mini iki elma dilimi görüntüsünde, Stereo ses kalitesi ile müzik keyfi yaşayabileceğiniz Apple Speaker/Elma Hoparlör çantanızda da rahatlıkla taşıyabileceğiniz ergonomik tasarıma sahip harika bir üründür. İkiye bölünmüş elma şeklindeki Elma Hoparlör ile parkta, piknikte, plajda kısacası gittiğiniz her ortamda müziğinizi doyasıya dinleyebileceksiniz.

Mini Watch - Minyatür Saatler

3 Boyutlu Minyatür Saatler Erkek İçin


Kız arkadaşınıza, erkek arkadaşınıza kısacası tüm sevdiklerinize güzel ve son derece ilginç bir kol saati hediye etmek ister misiniz? Eminiz ki, bu saatlere dikkatli baktığınızda hem kendiniz için, hem de sevdikleriniz için bu şahane saatlerden edinmek isteyeceksiniz! Hediyelik Kol Saatinin adı: Minyatür 3D Saatler! Minyatür 3 boyutlu kol saatlerinin içerisindeki minik eşyalar ile adeta gerçek hayattan enstantaneler var. 3 boyutlu gül figürleri, düğün motifleri, alış veriş ikonları ve hatta Paris sokakları gibi bir çok obje, bu incecik tasarımlı Minyatür Kol Saatlerin içerisine yerleştirilmiş. Baktığınızda sizi bambaşka bir dünyalara götürecek olan Minyatür Saatler en vazgeçilmez aksesuarlarınız arasına girecek! Daha ilk görüşte, küçücük objelerin nasıl oluyor da böylesine incecik bir saat içerisine yerleştirilmiş olduğuna hayranlıkla bakacaksınız! Erkek ve Bayan için farklı modelleri bulunan mükemmel şıklıktaki Minyatür Saatler ile şıklığınıza şıklık katacaksınız! Görenleri kendisine hayran bıraktıracak bu saatleri kolunuzda taşımak size inanılmaz bir keyif verecektir. Tamamen el yapımı olan bu saatin çizilmez özellikli bir camının olduğunu, kordonunun deri olduğunu ve gövdesinin de paslanmaz çelikten olduğunu hemen belirtelim! Kız Arkadaşınıza etkileyici bir doğum günü hediyesi, Sevgilinize şahane bir sevgililer günü hediyesi için bu saatler inanılmaz güzel hediye tercihi olacaktır!

Hot Huez Hair Chalk - Saç Tebeşiri

İlginç Hediyeler - Rengarenk Saç Tebeşirleri


İmaj her şey ise, Rengarenk Saç Tebeşirleri ile imajın kralını artık kendi kendinize tasarlayabilirsiniz! İş yaşamında klasik bir saç modeli ve düz saç boyası zorunluluklardan dolayı kadınlar için en çok tercih edilen modeldir! Ancak hayat sadece iş yerinden ibaret değil! Hafta sonları içinizdeki maceracı ruhu, özgürlüğü, rahat giyim ve salaş görünümünüzü artık rahatlıkla dışa vurabileceksiniz! Saç Tebeşiri ile ister imajınızda vamp bir görünüm elde edin, ister gideceğiniz rock müzik konserinde kendinizi bu atmosfere daha uygun hale sokun! Üstelik bu boya kesinlikle sağlık açısından zararlı içeriğe de sahip değil! Artık, Saç boyama tebeşiri ile saçınıza bambaşka bir görünüm kazandırabilirsiniz! Ruh halinize göre ister saçınızı kırmızıya, ister pembeye, ister maviye ve isterseniz de yeşile boyayabilirsiniz! Gün içerisinde saçınızı istediğiniz 4 renk seçeneğinden biri ile boyayın ve akşam olduğunda bu tebeşir boyasından rahatlıkla kurtulun! Hafta içi sadece topuz yapabildiğiniz uzun saçlarınıza, saç tebeşiri ile özgürlüğü geri verin! Günübirlik saç renginizi değiştirebileceğiniz bu harika ve ilginç ürünü, ister kendiniz için satın alın, ister kız arkadaşınıza hediye edin! Seç Tebeşiri, ilginç hediyelerden hoşlanan bayan sevgilinizin ya da bayan arkadaşlarınızın da çok beğeneceği bir ürün olacaktır!

100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak

Farklı Hediyeler - 100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak


Romantik sevgiliye romantik hediyeler! İnsan üzerindeki etkisi tartışmasız en iyi sözlerden biri olan "Seni Seviyorum" sözü, şimdi 100 farklı dilde sihirli kupa bardak üzerinde bir araya geldi. 100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak ile sevdiklerinize romantik bir hediye armağan edeceksiniz. Neredeyse yeryüzünde bilinen ve konuşulan en popüler 100 dilde söylenen "Seni Seviyorum" sözleri sihirli kupa bardak üzerinde toplandı. Sevgilinize mucizevi bir söz olan "Seni Seviyorum" sözünü en son zaman ve hangi mekanda söylediniz bilemeyiz ancak, sevgilinize hediye etmeniz yönünde tavsiye edeceğimiz bu ürün ile O'na tam 100 farklı dilde "Seni Seviyorum" diyeceksiniz. Kız arkadaşınıza, hem fiyatı ile uygun, hem de kullanışlı bir hediye almayı düşünüyorsanız, ofis veya evde çay ve kahve içmek için sürekli kullanabileceği kupa bardak hediyesi kesinlikle çok iyi bir fikir olacaktır. Bu hediye ürünün sürpriz yönü ise şöyle; Sihirli Kupa Bardak ilk etapta, simsiyah bir görünüme sahip bir bardak! Ancak içerisine sıcak içecek konulduğu vakit, simsiyah olan bardak yerini sürprizlerle dolu 100 dilde Seni seviyorum sözlerine ve sevgilinizin ismine bırakıyor. Son derece şık bir tasarıma sahip olan 100 Dilde Seni Seviyorum Kupa Bardak, sevgiliye hediye kategorisi içerisinde ideal bir hediye tercihi olacaktır.

Sideview Purse Mirror - Cep Dikiz Aynası

İlginç Hediyeler - Cep Dikiz Makyaj Aynası


Efsane ve son derece prestijli bir bilgisayar markası olan Macbook Laptop şimdi şık bir el aynası olarak karşımızda! Orijinal Macbook Laptop tasarımlı bu bu el aynası, daha çantanızdan çıkarttığınız an görenleri kendisine hayran bıraktıracak cinsten! Metal Kapak kısmında Apple firmasının ısırılmış elma logosu yer alan el aynası ile şıklığınızı her yerde kontrol edebileceksiniz! Apple MacBook Laptop Görünümlü Ayna'nın kapağını açtığınızda karşınıza yine orijinal bir şekilde laptop klavye tuşları ile karşılaşıyorsunuz! Apple firmasının üretmiş olduğu bilgisayarlar ve cep telefonları oldukça prestijli bir konuma sahip olduğu düşünüldüğünde, Apple MacBook Laptop Ayna ile prestijli bir el aynası sahibi olacağınız da kesin! Sevdiklerinize hem kullanışlı, hem de ilginç bir hediye için bu harika ürün alternatifler arasında düşünülebilir.

Sevgiliye alınabilecek ilginç hediyeler

Sevgiliye İlginç Hediyeler - 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad


Sevgilinize tam 100 kez, hem de 100 farklı dilde "Seni Seviyorum" demek ister misiniz? Kesinlikle çok heyecan verici ve sizin "Evet" dediğinizi duyar gibiyiz! Evet, yanlış duymadınız hem de 100 en popüler dilde O'nu Sevdiğinizi söyleyeceksiniz! Üstelik sevgilinizin en sıklıkla elinin temas ettiği eşyalardan birinin üzerine yazdırarak! Son derece sevimli 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad'in her yeri "Seni Seviyorum" sözleri ile döşenmiş ve tam ortasına sevgilinizin ismi yazıyor! Mouse Pad'lar çalışma masalarının en vazgeçilmez eşyalarından biri olduğundan, 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad ile sevgilinize çok kullanışlı bir hediye vermiş olacaksınız. Gerçekten de bazı ufak tefek araçların önemini onları bulamadığımız anlarda daha iyi anlarız. Örneğin sürekli elimizin altında bulunan ve son derece basit diye gördüğümüz para lastiği gibi, çok sıradan bir toplu iğne gibi. Bu gibi basit araç gereçler ihtiyaç duyduğumuz anlarda en gerekli eşyalardan biri olabiliyor. Mouse Pad de işte bu tipte basit gibi görülen araçlardan biri! Bir Mouse Pad, sürekli elimizin altında olur ve mouse'mizi daha rahat kullanmamızı, bilgisayara daha iyi hakim olmamıza yardımcı olur! 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad ile hem sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi O'na hissettirmiş olacak, hem de masasının üzerinde çok şirin duracak bir mouse pad'a sahip olacak!

Sevgiliye ilginç hediyeler

Sevgiliye Farklı Hediyeler - Kişiye Özel LED Akrilik USB Bellek


Son derece havalı ve karizmatik Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek ile size özel veriler, belgeleriniz, fotoğraflarınız şıkır şıkır bu USB bellek içerisinde saklanacak! 4 GB depolama kapasitesine sahip olan Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek, bilgisayara takıldığında mavi LED ışıkları ile çok göz alıcı! Üzerine isim de eklenebilen bu harika USB bellek ile en önemli ve özel dijital verileriniz her an yanınızda olacak! Saydam bir görünüme sahip akrilik malzemeden yapılmış olan bu harika ürün, metal hediye kutusu içerisinde sevdiklerinize armağan edebileceğiniz şahane bir hediye seçimidir. Malum dijital çağda yaşıyoruz! İş yerinden belgeler, aile fotoğrafları, Proje ödevleri, filmler, müzikler, kitaplar, sunumlar kısacası bir dünya şeyi artık küçücük USB Flash Bellekler ile yanımızda rahatlıkla taşıyabiliyoruz! Eskiden insanlar böylesine önemli verileri saklamak evinde ya da iş yerinde için bir dünya klasör saklarlardı! Elbette ki teknoloji çok iyi olduğu kadar, istenmeyecek sonuçlarda doğurabiliyor! Mesela önemli verilerinizin yer aldığı Hard Disc'e bir virüsün bulaşması her şeyi berbat edebilir! Doğru ve dikkatli kullanıldığı takdirde Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek ile her an, her yerde tüm ulaşmak istediğiniz dosyalara rahatlıkla ulaşabileceksiniz!

Büyüyen Kristal

Sevgiliye Alınabilecek İlginç Hediyeler - Büyüyen Kristal


“Gözlerinize inanamayacaksınız!” Sevgilinize süper bir sürprize hazır olun! Size ve sevgilinize yapmanız için adeta mucizevî bir hediye önerimiz olacak. “Acaba kristal de bir bitki gibi büyür mü?” Birileri bu sorunun cevabını bulmuş ve harika bir tasarıma imza atmış. Bir kristalin, büyümesini ve gelişmesini aşama aşama çıplak gözle görmenizi sağlayacak kavanoz içerisinde göz alıcı müthiş kristaller var! Kavanoz içinde adeta bir çiçek gibi 15 günde büyüyen kristaller, renkli LED eşliğinde bulunduğu ortamda muhteşem bir hava yaratıyor. Ayrıca sadece verdiği o rengarenk ışıkla da kalmıyor bir de 8 farklı mesajı sevgilinize iletiyor. Kavanozunun tıpasına takılan ve renk değiştiren LED ile birlikte, odanız için dekoratif ve mükemmel bir süs eşyası. LED renginin değişiminin kristalinize nasıl etki ettiğini gördüğünüzde bu kavanoz kristaline olan hayranlığınız bir kat daha artacak ve onu daha çok seveceksiniz. Büyüyen Kristal 8 farklı renk ve 8 farklı mesajdan oluşmaktadır.

Carzor - Kredi Kartı Tıraş Bıçağı

Erkekler için Enteresan Hediyeler - Kredi Kartı Tıraş Bıçağı


Modern yaşamda özellikle resmi olmayı gerektiren işlerde bulunan erkeklerin en büyük sıkıntılardan bir tanesi de, sürekli olarak sakal tıraşı olmak zorunda kalmalarıdır. Sakal tıraşı olma sıklığı her ne kadar erkekten erkeğe değişse de, gerçek olan şu ki, resmi kurum veya kuruluşlardaki erkekler en az iki-üç günde bir sakal tıraşı olmak zorundadırlar. Şimdi önereceğimiz ürün, evden apar topar veya acele ile çıkıp tıraş olamayan erkeklerin imdadına Hızır gibi yetişen tasarım ödüllü bir ürün. Tasarımcıları erkeklerin bu problemine o kadar şık ve o kadar pratik bir çözüm getirmişler ki, bakımlı görünmek isteyen her erkeğin cebinde, cüzdanında bile kolaylıkla taşıyabileceği Kredi Kartı Şeklinde bir Tıraş Bıçağı tasarlamışlar. Hatta tasarlamakla kalmamışlar bu harika ve son derece pratik ürün ile tasarım ödülü bile almışlar. Bakımlı olmak ve pürüzsüz bir sakal tıraş için gerekli olan her şey sadece 3 mm kalınlığındaki Kredi Kartı Tıraş Bıçağının içerisinde bir araya toplandı. Carzor marka bu sıra dışı ürün, modern yaşamda tıraş olmaya yeterli zaman bulamayan erkeklerin imdadına yetişen müthiş tasarım.

Gramofon Müzik Kutusu

Sevgiliye İlginç Hediyeler - Gramofon Müzik Kutusu


60 ve 70’li yılların en önemli eğlencesi ve özellikle o dönem için zengin olanların sadece sahip oldukları Gramofon yeniden yorumlanıp tasarlandı. Ortaya çok şık ve göz alıcı bir Gramofon Müzik Kutusu çıktı. Nostalji meraklıları hazır olun. Gramofon Müzik Kutusu’na sahip olmak için trilyoner olmanıza gerek yok artık. Sevgilisine, romantik ve nostaljik bir armağan arayıp da bulamayanlar bu armağan ile artık rahat bir nefes alabilecekler. Ev ve ofisler için çok dekoratif ve şık bir armağan seçeneği olan Gramofon, yaklaşan Anneler Günü için de ilginç ve romantik bir armağan aslında. Az önce Klasik Gramofon yeniden tasarlandı dedik ama, gördüğünüz bu ürün, aslında orijinaline çok yakın hemen hemen klasik bir Gramofonun bütün ekipmanlarına sahip! Aynı zamanda titizlikle tasarlanmış müzik kutusunun, çalışma şekli de sizi kendine hayran bırakacak cinsten.

Öpücük Desenli Şemsiye

Bayan Sevgiliye Değişik Hediyeler - Öpücük Desenli Şemsiye


Öpücük Desenli Şemsiye her ortamda stilini, tarzını göstermeye çalışan şık bayanların yeni gözdesi olmaya geliyor. Kız arkadaşınıza, Annenize alacağınız bu hediye ile şıklıkları bir kat daha artacak. Bu özel tasarımlı şemsiye ile sevdikleriniz yağmurda bile şıklıklarından ödün vermeyecekler. Hem yağmur damlalarından korunmuş olacaklar, hem de her zamankinden daha göz alıcı olacaklar. Bahar aylarında bir gün hava açarken bir sonraki gün bir bakmışsınız ki yağmur yağmaya başlamış, derken hangi kıyafeti giyineceğimize bir türlü karar veremeyiz. Böyle havalarda şemsiyesi dışarı çıkmak, olası olumsuz sürprizlere kapı aralamak demektir. Dengesiz bahar aylarında bile, kıyafetleriniz Öpücük Desenli şemsiye ile korunmuş ve romantik bir havaya bürünmüş olacak. Öpücük Desenli Şemsiye o kadar şirin ve romantik ki, bu şemsiyeyi kullanmak için yağmurun yağmasını dört gözle bekleyeceksiniz.

Katlanabilir Babet Ayakkabı

Katlanabilir Babet Ayakkabı


Ofiste, davette veya özel günlerde kadınlar genellikle topuklu ayakkabı giyerler ve gün sonunda belki de bu şık görünme çabası, müthiş bir pişmanlıkla sonuçlanır. Çünkü saatler boyunca ayak topuklarına bütün vücudun ağırlığı biner ve gün sonunda müthiş acılar ve sancılar yaşanır. Oysa ki, çantanıza bile sığdırabileceğiniz katlanabilir özellikte bir ayakkabı olsa ve topuklular ile daha işiniz biter bitmez bu ayakkabıyı ayağınıza geçirebilseniz hiç de fena olmazdı öyle değil mi? İşte size süper bir haber! İstediğiniz özelliklerde, çekmecenizde, çantanızda taşıyabileceğiniz birbirinden şık Katlanabilir Babet Ayakkabılar karşınızda. Katlanabilir Babet Ayakkabı ile artık ayak ağrısı çilesi kader olmaktan çıkıyor. Çünkü bu ayakkabı katlanabilme özelliğine sahip ve topuklular ile gittiğiniz her yere rahatlıkla bu ayakkabınızı da götürebileceksiniz. Üstelik katlanarak küçülebilme özelliği sayesinde, eski ayakkabılarınızı yerleştirebilmek için yanınızda taşıdığınız dev gibi kol çantaları olmadan. Katlanabilir Babet Ayakkabılar, davetlerde giydikleri topuklu ayakkabılarla acı çeken birçok kadının imdadına yetişiyor.

1 Euro Duvar Saati

Erkek Sevgiliye Hediyeler - 1 Euro Duvar Saati


Metal para koleksiyonu yapanlar hiç boşuna yorulmasınlar. Şimdiki hediye fikrimiz, oldukça orijinal ve sıra dışı bir armağan. Belki Avrupa Birliği’ne henüz tam üye olmadık ama tüm Avrupa’nın Para birimi olan Euro’yu şimdiden ev ve iş yerlerimizin duvarlarına asmaya başlayacağız. Gördüğünüz bu ilginç duvar saati, Metal olan 1 Euro’nun devasa tasarımına ve orijinaline çok sadık kalınarak hazırlanmış özel bir saat! Orjinal 1 Euro şeklindeki bu özel Duvar saati, ilginç ve orijinal hediye arayanlar için tam biçilmiş kaftan! Sevgilisine, Erkek ve Bayan Arkadaşına, sıra dışı, değişik bir doğum günü hediyesi arayanlar, 1 Euro Duvar Saatini gönül rahatlığı ile armağan edebilirler. Belki de bu ürünü, cimrilik konusunda tanınmış olan bir dostunuza nükteli bir armağan olarak da verebilirsiniz.

Halı Mousepad

Enteresan Hediyeler - Orjinal Halı Mousepad


Bilgisayarların evleri ve Ofisleri işgal ettiği günümüzde, ellerimizin en fazla temas ettiği nesnelerin başında, Mouse ve Mousepad’lar gelir. Bu durum Sevgilisine hediye arayanlar için aslında hediye seçeneklerini de beraberinde getirir. Örneğin şimdi bahsedeceğimiz ürün bildiğiniz bir Mousepad. Ancak bu Mousepad’i diğerlerinden ayrı kılan en önemli özelliği ise tamamen orijinal bir Anadolu Halısı görünümüne sahip olmasıdır. Capcanlı renkleri ve özenli bir işçilikle dokunmuş saçakları, yumuşacık dokusu ile tamamen halı görünümünde bir Mousepad. Bu Özel Mousepad’in alt kısmı ise silikondan yapılmıştır. Orijinal ve çok ilginç bir tasarım öyle değil mi? Halı Mousepad’in yumuşacık dokusu ile elleriniz artık çok rahat edecek. Halı şeklindeki orijinal tasarıma sahip bu ürün, ilginç ve orijinal armağan arayanlar için tam biçilmiş kaftan! Sevgilisine, Erkek ve bayan arkadaşına sıra dışı, değişik bir doğum günü hediyesi arayanlar, Halı Mousepad'i gönül rahatlığı ile armağan edebilir. Diğer taraftan bu orjinal muousepad,'in çok iyi bir öğretmenler günü hediyesi olabileceğini düşünüyoruz.

ilginç papyon modelleri

Sevgiliye İlginç Hediyeler - İlginç Papyon Modelleri


Nostaljiyi yeniden yaşamayı siz de ister misiniz? Nasıl dediğinizi duyar gibiyiz. Yeniden tasarlanmış Papyon Modelleri ile. Üstelik bu özel papyonlar, sadece erkeğin kullandığı bir aksesuar olmayacak, hanımlar da istedikleri papyon çeşidini bulabilecekler. Papyon modası tüm hızı ile yeniden hayatımıza giriyor. Hem de capcanlı, rengarenk ve onlarca yeni tasarım modelleri ile. Bayanların bir bunu yapmadıkları kalmıştı. Erkeğin pantolonuna sahip çıktılar, ceketini aldılar, yeri geldi kravat bile taktılar. Bir Papyon eksikti Ona da artık el attılar. Erkekten rol çalmaya tam gaz devam ediyor kadınlar. Armağan olarak önereceğimiz papyonlar şıklığınıza müthiş bir şıklık katmaya geliyorlar. Papyon modellerinden istediğinizi seçin. Birbirinden güzel ve alımlı Papyon Çeşitleri ile Nostalji yaşama hevesiniz artık gerçeğe dönüşecek.

Kitap Tutucu Adamlar

İlginç Hediyeler - Kitap Tutucu Adamlar


Çok orijinal bir ürün olan, Heykel El Kitap tutucuları tüm sevdiklerinize gönül rahatlığı ile hediye edebileceğiniz dekoratif bir hediyedir. Ev ve ofislerdeki masa ve kitaplıklardaki dağınıklıklar hem giderilmiş olacak, hem de bu yerler bambaşka güzel bir havaya bürünecek. Erkek Arkadaşınıza, Kız arkadaşınıza veya sevgilinize, doğum günü olarak ilginç ve dekoratif bir armağan arıyorsanız Hekel El aradığınız o ilginç armağan olabilir. Heykel El Kitap Tutucu ile tüm kitaplarınız zaptı rapt altında olacak ve hizaya gelecek. Heykel El Kitap Tutucu ile düşen, devrilen, dağınık duran bütün politik, roman, ekonomi, hikaye kitaplarına Artık "Yeter! Ve Dur!" deme zamanı! İnsan eli şeklindeki kitap tutucular Heykel El Kitap Tutucu ile evinizi şık bir ortama çevirmek çok kolay. Kitaplarınızı düzenli tutmak istiyorsanız, Heykel El Kitap Tutucu kitaplığınıza bambaşka, daha doğrusu sanatsal bir hava katacak.

Işıklı Adam Kitap Tutucular

Sevgiliye Hediyeler - Işıklı Adam Kitap Tutucular


Ev ve ofislerdeki kitaplıklarda hem dekoratif görünüme hem de derli toplu olmaya özen gösteren sevgili dostlarınız veya arkadaşlarınız için LED ışıkları ile göz alıcı Işıklı Adam Kitap Tutucular hediye edilmek üzere sizleri bekliyor. Kitap okumayı çok seven Sevgiliniz mi var? Evinde kitapların dağınık durması aradığı kitabı bulamayan sevgilinizi üzüyorsa, dert edilecek bir durum yok! Led Işıklı Şık adam kitap Tutucular, ev ve iş yerlerindeki dağınıklığa son veriyorlar. Ev ve iş yerleri için inanılmaz güzel bir hediye seçeneği. Evinizin veya ofisinizin göz ardı edilemeyecek şıklıktaki elemanlarından biri olacak olan Işıklı Kitap Tutucular, en dağınık kitaplıkları bile toparlamayı göze alıyor! Bir taraftan LED ışıkları ile kütüphanenizi aydınlatırken, diğer taraftan var gücüyle kitaplarınızı tutmak için canla başla çalışıyorlar!

Elektrikli Objektif Termos

Erkek Sevgiliye ilginç Hediyeler - Elektrikli Objektif Termos


Şehirler arası veya uzun süreli otomobil kullananların en çok ihtiyaç duydukları şey, sıcak kahve veya çay içmektir. Seyir halinde sıcak çay ya da kahve gibi içecekler bir taraftan sürücünün yorgunluğunu alırken, diğer taraftan dikkat kaybı veya konsantrasyon bozukluğu gibi olumsuzlukları da gidermede yardımcı olur. Özellikle gece yolculuklarında araba kullanırken sıcak su bulmak ise her zaman kolay olmayabilir. Şimdi önereceğimiz ürün ise otomobilinizde 7/24 sıcak su alabileceğiniz son derece güzel bir tasarıma sahip Termos. Fotoğraf makinesi objektifi şeklinde tasarlanmış olan bu ilginç ürün, otomobile çakmak girişinden bağlanabilir ve ihtiyacınız olan sıcak suyu almanıza yardımcı olur. Aynı zamanda USB bağlantısı ile Bilgisayarlardan enerjisini alabilen Elektrikli Objektif Termos, bilgisayar başında iş yaparken çay veya kahvenizin sürekli olarak sıcak kalmasına sağlar. Elektrikli Objektif Termos arabanızın çakmak şarjından aldığı elektrik ile hem yolculuğunuzu çok keyifli bir hale getiriyor, hem de son derece şık bir tasarımı ile ihtiyacınız olan sıcacık içecekler sunuyor. Otomobili ile sürekli seyahatler yapmak zorunda kalan sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu harika ürün, aynı zamanda bilgisayar karşısında ya da masa başında çalışmak zorunda olan arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz çok şık ve son derece ilginç bir hediye.

Saatli Tablolar

Erkek Arkadaşa İlginç Hediyeler - Duvar Saatli Tablolar


“Sevgiliye Hediye Ne Alınır” siz de kendinize bu soruyu soranlardansanız, hem dekoratif hem de oldukça kullanışlı Saatli Duvar Tabloları, Sevgiliye alınabilecek en güzel doğum günü hediyesidir. Sevgilinizin Doğum Günü geçtiyse üzülmeyin. Hediye almanızı gerektirecek başka özel günler de hediye edersiniz. Mesela Sevgililer Günü Hediyesi veya Yılbaşı Hediyesi olarak! Bu özel duvar saatine sahip olduğunuzda hem duvarınız harika bir dekoratif tabloya kavuşacak, hem de tıkır tıkır işleyen bir duvar saatiniz olacak. Özel bir baskı tekniğiyle hazırlanan Saatli Tabloların tüm çeşitleri inanılmaz etkileyici bir görünüme sahiptir! Bu saatlerde neler mi var? Marilyn Monroe'dan Eyfel Kulesi'ne, Chevrolet Marka Otomobillerden, Harika bir manzarası olan Kız Kulesi'ne kadar bir çok tablo bulunuyor. Saatli Tabloların üzerindeki resimler her zevke göre hazırlanmış durumda ve oldukça şık.

Facebook Mousepad

Kız Arkadaşa Alınabilecek ilginç Hediyeler - Kişiye Özel Facbook Mousepad


Hayatınızdaki o özel kişiyi ne kadar sevdiğinizi anlatan en önemli Facebook mesajınızı Kişiye Özel Facebook Profil Mousepad üzerine işleniyor. Mousepad’i sürekli kullanan bu özel kişi ise, bu mesajınızı gün içerisinde sürekli olarak fark etmemesi mümkün olmuyor. Bütün gün mesajınız elinin altında! Günümüde neredeyse Sosyal Medyada olmayanları ayıplıyorlar! Siz ve çevrenizdeki insanların da çok büyük bir ihtimal Facebook veya Twitter hesabı mutlaka vardır. Bu kişilere sürpriz dolu ve çok kullanışlı böyle bir hediye vermek sizce de çok orjinal bir fikir sayılmaz mı? Kişiye Özel Facebook Profil Mousepad gerçeğinden ayırt edemeyeceğiniz şekilde orijinal olarak hazırlanıyor. Kişiye Özel facebook Profil Mousepad’i kendiniz için de almak iyi bir fikir olabilir. Ya da Ofis hediyesi olarak da düşünebilirsiniz. facebook profiliniz bu mousepad ile sonsuza kadar yaşayacak!

Tablet PC Tripot

Sevgiliye ilginç Hediyeler - Tablet PC Tripot


Kullanıcıların hayatını kolaylaştıran ve içerisinde binlerce uygulama barındıran Tablet Bilgisayarlar günümüzün vazgeçilmezleri arasında girmeyi başardı. Tablet PC'ler de fotoğraf çekiminden tutun da, müzik dinleme, video film izleme, ofis uygulamaları, navigasyon, bankacılık işlemleri gibi bir çok uygulamayı rahatlıkla yapabiliyoruz. Ancak, tablet  bilgisayarlar her ne kadar kullanışlı elektronik cihazlar olsa da, sürekli olarak elde tutma zorunluluğu sebebi ile bazen de yorucu olabiliyor. Bunun için harika bir çözüm öneriyoruz. Artık Tablet Bilgisayarınızı elinizde tutmak zorunda kalmayacaksınız. Tablet PC Tripot sayesinde en güzel video çekimlerinizi yapabilir, eliniz titremeden en güzel fotoğraf karelerini yakalayabilir ve yatağınızda keyifle en güzel filmleri elinizde tablet PC'yi tutmadan izleyebilirsiniz. Tüm bunlar için tek yapmanız gereken Tablet PC Tripot kullanmak. Tablet PC Tripot sayesinde eliniz kolunuz yorulmadan tablet bilgisayarınızın keyfini gönlünüzce çıkartabileceksiniz. Tablet PC Tripot ipad1, ipad2 ve benzeri tabletlerde son derece rahat kullanılabilmektedir. Tablet PC Tripot, tabletinizi yatay veya dikey konumda kullanmanıza imkan sağlamaktadır. Kullanımı son derece kolay olan Tablet PC Tripot, sevgilisine ilginç hediye düşünenler için veya klasik hediyelerden sıkılıp farklı hediye düşünenler için ideal bir hediyedir.

Kişiye Özel Mutfak Önlüğü

Sevgiliye ilginç Hediyeler - Kişiye Özel Mutfak Önlükleri


Mutfakta harikalar yaratan annenize veya eşinize, onun mutfak yaşamını keyifli ve eğlenceli bir hale sokmak için çok güzel bir hediye önerimiz olacak! Mutfağın Sultanına ancak böyle bir hediye yakışırdı. Üzerinde mesajınızı ekleyebileceğiniz ve mükemmel eğlenceli mutfak önlükleri hediye edilmek üzere sizleri bekliyor. O mutfakta harikalar yaratan ve misafirleriniz karşısında yemek sanatını şova çeviren eşiniz, şimdi kişiye özel mutfak önlüğü ile kendini daha özel hissedecek. Eşinize mutfak önlüğü hediyesi aslında bir bakıma sizin de menfaatiniz icabı! Elinin lezzetine hayran kaldığınız anneniz veya eşiniz bundan böyle kendini bir şef gibi hissedecek. Kişiye Özel Mutfak Önlüğü ile sevgilinize ya da eşinize yaptığı o nefis yemekler için şimdi bir teşekkür etme zamanı!

Melting Clock- Eriyen Saat

Sevgiliye ilginç Hediyeler - Eriyen Saat


Ev veya ofisinizde en çok konuşulacak, en fazla dikkat çekecek ve inanılmaz tasarımı ile görenleri kendine hayran bıraktıracak Eriyen Saat şimdi huzurlarınızda. Ofis ve evinize bambaşka dekoratif bir hava katacak olan Eriyen Saat ile zamanının akıp gitmesini zevkle seyredeceksiniz. Bu saat o kadar ilginç bir tasarıma sahip ki, adeta sıcaklık sebebi ile eriyormuş gibi görünüyor. Tarz ürünler seven ya da ilginç tasarımlı eşyalardan hoşlanan sevdiklerinize hediye edebileceğiniz mükemmel bir ürün. Eriyen Saatin bulunduğu mekanlarda insanlar bu ürün ile ilk defa karşılaştıklarında gözlerine inanamayacaklar. Hatta o kadar hayretler içerisinde kalacaklardır ki, gören bir daha dönüp bakmak isteyecektir. Eriyen Saat şık ve ilginç görüntüsü ile ev dekorunuzun en vazgeçilmez eşyalarından biri olacak. Bir yandan zamanı öğrenebileceğiniz bu harika ürün ile aynı zamanda modern ev dekorunuza muhteşem bir tarz kazandırmış olacaksınız.

Zip Headphones - Fermuar Kulaklık

Kız Arkadaşa ilginç Hediyeler - Fermuar Kulaklık


Kulaklık ile müzik dinlemenin keyfi bambaşka. Gözlerinizi kapatıp kendinizi müziğin ritmine bırakırsınız ve dünyadan tamamen soyutlanırsınız. O an, hayatınızda sadece düşünceleriniz ve dinlemekten keyif aldığınız müzik olur. Kulaklık ile müzik dinlemek ve müziğin ritmini doyasıya yaşamak sizin için bu kadar önemli ise, size ilginç olduğu kadar mükemmel bir tasarıma sahip rengarenk kulaklıklar önereceğiz. Üstelik bu kulaklıkların en güzel tarafı ise kablolarının birbirine dolanmıyor olması. Klasik kulaklıklardan sıkıldıysanız, tek bir "cırt" ile açıp kapayabileceğiniz Fermuar Kulaklıklar karşınızda. Fermuar Kulaklığın capcanlı renklerinden bir tanesini seçin ve arkadaşlarınız arasında tarzınızı ortaya koyun. Fermuar Kulaklıklar ile müzik keyfini, vapurda, parkta, otobüste, uzun yolculuklarınızda veya plajda doyasıya yaşayın. Son derece güzel ve şık bir tasarım ile üretilmiş olan bu özel kulaklıklar ile müziğin ritmi daha da eğlenceli bir hale gelecek.

Tetris Magic Mug - Tetris Sihirli Kupa

Erkek Arkadaşa İlginç Hediyeler - Tetris Sihirli Kupa Bardak


Sihirli Kupa Bardaklar ile ilgili her geçen gün yepyeni tasarımlar raflardaki yerlerini alıyor. Sihirli Kupa Bardaklar ile aynı familyadan olan ve son derece eğlenceli bir kupa olan Tetris Sihirli Kupa karşınızda. Sihirli Kupa'lar bildiğiniz gibi içerisinde sıcak bir içecek olmadığında yani tamamen soğuk haldeyken simsiyah görünüme sahip sıradan bir kupa gibi gözüküyor. Ancak ne zaman ki içerisine sıcak bir içecek konursa, işte o zaman siyah olan renk yavaş yavaş kalkıyor ve kupa üzerinde bastırdığınız fotoğraf ya da mesaj beliriveriyor. Bu hali ile gerçekten sevdiğiniz insanlara sürprizler yapabileceğiniz harika bir hediyelik ürün. Tetris Sihirli Kupa içerisine sıcak su koyduğunuzda ise kupa bardak yüzeyinde adeta orijinal Tetris Oyunu gibi aşama aşama ilerleyen bir oyun beliriyor. Son derece keyifli olan bu sihirli kupa ile ofis yaşamınız eğlenceli bir hale geliyor.

Taşlı USB Bellekler

Kız Arkadaşa ilginç Hediyeler - Taşlı USB Bellekler


Dikdörtgen ve hali hazırda kullanılan sıradan USB belleklerden siz de sıkıldıysanız Taşlı USB Bellekler bugüne kadar görmediğiniz kadar güzel ve ilginçler. Taşlı USB Bellekler aynı zamanda kolye gibi de durdukları için her yerde rahatlıkla kullanmanıza imkan veriyor. Üzerindeki taşları sayesinde abiye kıyafetlerinizi bile tamamlayacak güzellikte ve şıklıkta bir kolye! Taşlı USB Bellekler aynı zamanda bayanlara verilebilecek orijinal hediye seçeneklerinden de biridir. İster bu orijinal ürünü bir kolye olarak boynunuzda taşıyın, isterseniz anahtarlığınıza takın. Her halükarda USB belleğiniz yedekleme yapmanız için yanınızda olacak. Şık görüntüsünün yanı sıra bu hafıza belleğinin 4 GB hafıza kapasitesi ihtiyacınız olan birçok belgeyi yanınızda taşımanıza olanak sağlamaktadır. Taşlı USB Belleklerin şu an için sadece gitar ve kalp olmak üzere iki farklı modeli bulunmaktadır.

Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası

Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası


Yok artık! Bunu da mı yapmışlar dedirtecek türden tasarımı ile şaşkına çeviren çok ilginç bir hediye önerimiz var. Bu ilginç hediye bir de kullanışlı ve elzem bir ürün ise hem ilginç hem de kullanışlı güzel bir hediye ortaya çıkıyor. Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası daha ilk görüşte tüm görenleri hayrete düşürecek. İlginç tasarımlı Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambasına siz dilerseniz kendi bardaklarınız da deneyerek kendinize özel daha farklı tasarımlar da elde edebilirisiniz. Öğrencilerin ve masa başı iş yapanların sıklıkla başına gelen bir durum vardır, hatta bu durum olmasını hiç arzulamadığımız bir durumdur; Çalışırken en korkulan şey, önemli kağıtların üzerine kahve veya çay dökülmesi durumudur. Belki de bu ilginç masa Lambası ile bu korkunuzu bir nebze de olsa yenmeniz mümkün olacaktır. Dökülen Kahve Görünümlü Masa Lambası çalışma masanıza, kütüphanenize, mutfağınıza veya yatak odanıza çok yakışacak ilginç bir üründür.

Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi

LED'li Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi


Kalbinizde artık ona büyük bir yer açıldı! Kalbinizde tutamadığınız o büyük sevgiyi şimdi dışa vurmanın zamanı geldi. Sevdiklerinize hem kullanışlı hem de dolu dolu aşk mesajı veren romantik bir hediye vermeye ne dersiniz. Manyetik Kalpli Fotoğraf Çerçevesi sevgilinize alınabilecek ilginç ve en güzel doğum günü hediyelerindendir. Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi bir yandan ekseni etrafında dönerken bir yandan da ortama yaydığı romantik kırmızı ışığı ile odanızda bambaşka bir hava yaratacak. Bildiğiniz gibi fotoğraflar geçmiş yaşantımıza ait en önemli belgelerdir ve en güzel anları ölümsüzleştirmeye yarar. Geçmişe ait en güzel anları ve en ölümsüz anları sergilemenin en güzel yolu ise fotoğrafları Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi içine koymaktır. Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi içine koymuş olduğunuz fotoğrafları kendi etrafında döndürerek bir yandan da etrafa kırmızı bir ışık saçarak romantik bir ortam yaratmaktadır.

sevgiliye alınabilecek güzel ilginç hediyeler

Manyetik Metal Kare Çerçeve


Görenleri hayretler içerisinde bırakacak, özel bir fotoğraf çerçevesine şuan bakıyorsunuz! Bu resim çerçevesini ilginç ve özel kılan tarafı ise şu; içerisine konan fotoğrafı tıpkı havada asılı duruyormuş gibi sergiliyor. Sevdiğiniz erkeğe özel bir doğum günü hediyesi mi arıyorsunuz? Buyurun Manyetik Kare Fotoğraf Çerçevesi tam size göre! Onunla birlikte çektirmiş olduğunuz en özel fotoğraf karesi hiçbir şeye temas etmeden havada asılı kalsın! Manyetik Metal Kare Çerçeve, manyetizma prensibi sayesinde fotoğraflarınızı havada uçar vaziyette sergileyen şık görünümlü ve çok özel bir fotoğraf çerçevesidir. Bu özel fotoğraf çerçevesinin marifeti bu kadar mı? Hayır bunun tercih etmeniz için özel bir yönü daha var: Fotoğraflarınız mavi bir ışık altında, havada asılı vaziyette kendi etrafında dönüyor. Manyetik Kare Çerçeveyi bu özel ve romantik hale getirmek için bilim ve tasarım bir arada çalıştı ve ortaya son derece estetik ve romantik bir ürün çıktı.

Manyetik Elips Fotoğraf Çerçevesi

Manyetik Elips Fotograf Çerçevesi


Yerin çekim gücüne karşı koyan özel tasarımı ile harika bir fotoğraf sergileyicisi. Evinizin en güzel yerinde Manyetik Elips Fotoğraf çerçevesine yer açın! İster çocuğunuz ve eşiniz ile birlikte en güzel fotoğraf karesini bu özel resim çerçevesi içerisine yerleştirin, ister sevgiliniz ile en romantik dakikalarınıza ait fotoğraf karesini. Her şekilde fotoğraflarınız Manyetik Elips Fotoğraf Çerçevesi ile daha gösterişli ve şık durmuş olacak! Manyetik Elips Fotoğraf çerçevesi ile fotoğraflarınız havada asılı duruyormuş gibi sihirli bir şekilde dönüp duracak. Manyetik Elips Fotoğraf Çerçevesinin bir tarafına kendi, diğer tarafına da sevdiklerinizin fotoğrafını koyun, sonra LED ışıklar eşliğinde dönen fotoğraflarınızı büyülü bir şekilde izlemeye koyulun. Manyetik Elips Fotoğraf Çerçevesinin sahip olduğu bu sıra dışı özellikler ile, diğer sıradan fotoğraf çerçeveleri size çok basit gelecek! Manyetik Elips Fotoğraf Çerçevesi fotoğraflarınızı hem havada asılı dursun hem de kendi ekseni etrafında dönsün dursun.

Çerçeveli Saatler

Sevgiliye ilginç Hediyeler - Fotoğraf Çerçeveli Duvar Saatleri


Sevdikleriniz yanınızda olmayabilir ama siz onların eksikliğini bir nebze de olsa Fotoğraf Çerçeveli Duvar Saati ile giderebilirsiniz. Çerçeveli saatlerde sayıların yerini sevdikleriniz alsın. Sizin de sevdiklerinizin fotoğrafları evinizi süsleyen dekoratif unsurlar mı? Belki de siz evde veya ofiste boş kalan duvar, masa ve kitaplıkları sevdiklerinize ait fotoğraflar ile süsleyenlerdensiniz! O halde Çerçeveli saatler tam size göre üzerine 8-12 adet resim yerleştirebileceğiniz çerçeveler aynı zamanda birer saat. Sizin için önem sırasına göre 1den 12 ye kadar sevdiklerinizin fotoğraflarını yerleştirebileceğiniz çerçevelere dilerseniz sizin için en önemli olan kişinin fotoğrafını da koyabilirsiniz. Fotoğraf Çerçeveli Duvar Saatine her baktığınız an, sevdiklerinizle geçirdiğiniz sevgi dolu o özel anılarınız gözünüzün önünde canlanacak. Seçtiğiniz modeldeki Çerçeve Saatleri ister evinize ister ofisinizde kullanın veya sevdiklerinize hediye edin onlar çerçeveye sizin fotoğraflarınızı yerleştirsin. Erkek veya Bayan sevgililer için “Sevgilime doğum günü hediyesi ne alabilirim?” diye düşünenler, bu özel ve son derece şık olan Fotoğraf Çerçeveli Duvar Saati hediye edebilirler.

Fincanlı Duvar Saati

Sevgiliye İlginç Doğum Günü Hediyeleri & Fincanlı Duvar Saati


Şık ve ilginç tasarımı ile görenleri şaşkına çevirecek Fincan Duvar Saatinin bir mutfak veya salon duvarında nasıl duracağını hayal edin! Sadece gözlerinizin önünde canlanacak bu resim, sizin bu ilginç duvar saatini, sevgilinize bir ev hediyesi olarak düşünmeniz için yeter bir neden olacaktır. Fincanlı Duvar Saatinin asılı olduğu mutfaklar daha dekoratif ve daha şık duracaktır. Fincanlı Duvar Saatinin görünüşü kadar ilginç bir da çalışma prensibi var. Fincan Duvar saatinde alışılagelmiş akrep ve yelkovanı gözleriniz hiç boşuna aramasın çünkü göremezdiniz. Bu ilginç duvar saatinde, Fincana ait olan kulpu ve kaşık, akrep ve yelkovanın görevini üstlenmiş durumda. 25 cm çapındaki Fincanlı Duvar Saatinin zevkinize uygun olacağını düşündüğümüz 3 renk alternatifi bulunuyor: Beyaz, yeşil ve kırmızı!

DİŞ Diş Fırçalık

İlginç Hediyeler - Diş Şeklinde Fırçalık


Görmekte olduğunuz bu ilginç ürün, aslında ofislerde yardımcı eleman olarak kullanılan basit Ataşlardan oluşuyor! Ancak tasarımcıları bu ürünü o kadar romantik ve şirin bir hale sokmuşlar ki, o yüzden normalde ofisler için kullanılabilecek bu ürünü, sevgiliye ilginç hediye fikirlerimiz arasına almak istiyoruz. Üzerinde 30 adet Ataş bulunan Papatya Ataş Tutucu, sevgilinizin masasına hem çok şirin rengarenk bir hava katacak, hem de belki de hayatı boyunca ilk defa bu şekilde bir Papatya çiçek kendisine hediye edilmiş olacak! Elbette ki bu şanslı kişi sizsiniz! Artık Papatya Ataş Tutucu ile sizin kendisini ne kadar sevip sevmediğiniz ile ilgili olarak "Papatya Falı" mı bakar kendisi yoksa, masaüstü aksesuar olarak mı kullanır, bu O'na kalmış! Papatya Ataş Tutucu ilginç olduğu kadar ofisler için çok kullanışlı bir ürün! Sıradan bir günde sevgilinize ofis ziyaretinde bile böylesine şirin bir hediye götürülebilir mesela!

Seramik Kupa ve Görünmez Kalem Seti

Seramik Kupa ve Görünmez Kalem Seti


İlginç hediye seçenekleri içerisinde gerçekten çok ilginç ve de sevdiklerinize inanılmaz güzel sürprizler hazırlayabileceğiniz özel bir üründen bahsedeceğiz. Sözü uzatmadan bu ilginç ürününün detaylarını siz sevgili okuyucularımıza aktaralım. Yan tarafta görmüş olduğunuz 1 adet seramik bardak ve 1 adet renkli kalem. İşte sürpriz bu iki muhteşem ürün ile yapılıyor. Seramik bardak üzerine ilk etapta görünmeyen kalem ile ne çizmek istiyorsanız onu çizin. Daha sonra karanlık bir ortamda kalemin arkasında yer alan ışığı seramik kupa bardağa tutun ve minik bir mucizenin gerçekleştiğine siz de şahit olun. Az önce üzerine karaladığınız çizimler bardak üzerinde adeta bir ışık gösterisi şeklinde şova dönüşüyor. Dilerseniz seramik kupa ve görünmez kalem Seti ile sevgilinize aşkınızı sevimli bir şekilde yazabilir veya özrünüzü bu şekilde dile getirebilirsiniz. Güzel sürprizleriniz, komik ve esprili çizimleriniz Seramik Kupa ve Görünmez Kalem Setinde bir sanat eserine dönüşecek.


Ayakkabı Saklama ve Taşıma Hurcu

Ayakkabı Saklama ve Taşıma Hurcu


Evinizde ayakkabılarınızın yarattığı dağınıklık canınızı sıkıyorsa ya da tatile giderken en sevdiğiniz ayakkabıları poşete koymayı estetik bulmuyorsanız o halde Ayakkabı Saklama ve Taşıma Hurcu ile tanışın! Oldukça kullanışlı bir ürün olan Ayakkabı Saklama ve Taşıma Hurcu, ayakkabılarınızı güvenle taşımanıza ve saklamanıza yardımcı olur! İçerisine koyduğunuz kışlık ve yazlık ayakkabılarınızı dağınıklık yaratmadan rahatlık Çekyat altında, baza içerisine koyabilirsiniz. Bu ilginç ürünü neden kız arkadaşınıza hediye etmelisiniz? Çünkü, Kız arkadaşınızın muhtemelen en az 5 çift ayakkabısı vardır. Ayakkabı Saklama ve Taşıma Hurcu, kesinlikle evinde ihtiyaç duyabileceği bir ürün. 

sevgiliye doğum günü hediyeleri

YORUMLAR

BLOGGER: 9
Loading...
Ad

.çocuklar için hediye,2,10 TL altı hediyeler,1,14 şubat hediyeleri,4,20 TL altı ucuz hediyeler,1,2021 yılbaşı hediyeleri,1,25 Yaş Doğum Günü Mesajları,1,3 boyutlu lambalar,1,3 boyutlu led lambalar,1,3 boyutlu tablolar,1,365 her güne aşk mesajı konservesi,1,3d harf çerçeve,1,3D lambalar,2,3D led gece lambası,1,90'lı yıllar,1,90'lı yılların çocuk oyuncakları,1,acayip hediyeler,1,ağır sözler,1,ahşap puzzle,1,Akrep burcu,1,Akrep burcu erkeğe hediye,1,Akrep burcu erkek için hediye,1,alınabilecek hediyeler,1,Altın Nazar Boncuğu,1,altın yüzük,1,anahtarlık,2,anaokulu öğretmenine hediye,1,Anlamlı Anneler Günü Hediyeleri,2,Anlamlı Hediyeler,14,anlamlı sözler,2,anne,2,anneler günü,1,anneler günü hediyeleri,24,Anneler günü hediyesi,80,anneler günü için özel hediyeler,1,Anneler Günü Mesajları,1,anneler gününe özel hediye,3,annelere hediye,7,anneye doğum günü hediyesi,14,anneye el yapımı hediyeler,2,Anneye farklı hediye,3,Anneye güzel hediyeler,1,Anneye güzel mesajlar,1,Anneye güzel sözler,1,anneye hediye,75,Anneye hediye fikirleri,7,anneye hediye ne alınır,3,anneye hediye yapmak,1,Anneye ilginç hediye,2,Anneye kısa mesajlar,1,Anneye ne hediye Alınır,8,Anneye Özel Ahşap Tepsi,1,Anneye Özel Hediye,18,anneye yapılabilecek hediyeler,1,antika telefonlar,1,araba cam gölgeliği,1,araba hediyeleri,3,araba hediyesi,9,araba için hediye,3,arkadaşa doğum günü mesajları,1,Arkadaşa hediye,11,arkadaşa yaş günü sözleri,1,arkadaşa yılbaşı hediyeleri,1,arkadaşa yılbaşı hediyesi,1,asker,1,asker hediyeleri,2,asker sevgiliye hediye,2,askere hediye,2,askere ne hediye alınır,1,Aslan burcu,1,aslan burcu erkeğe hediye,1,aslan burcu erkek için hediye,1,aşk,2,aşk bankası,1,aşk defteri,1,Aşk Dolu Kavanozları,1,aşk drajeleri,1,aşk fermanı,1,aşk gazetesi,1,aşk hakkında bilgiler,1,aşk kavanozu,2,aşk kitapları,1,aşk konservesi,1,aşk mesajları,4,aşk nedir,1,aşk sözleri,2,aşk şarkıları,1,aşk şiiri nasıl yazılır,1,aşk şiiri örnekleri,1,Aşkıma Mesaj Konservesi,1,aşkımıza dair herşey kitabı,1,Atatürk hediyeleri,1,Atatürk resimli hediyeler,1,ateşli görevler oyunu,1,avm,1,avukata hediye,2,avukatlar için hediye,2,ayakkabı düzenleyici,1,ayakkabı organizeri,1,baba,2,Babalar Günü,1,Babalar günü hediyeleri,5,Babalar Günü Hediyesi,49,babalar günü kutlama mesajları,1,Babalar Günü Mesajları,3,Babalar Günü Sözleri,3,babalar gününe özel hediye,3,Babalara hediye,13,Babaya doğum günü hediyesi,19,babaya el yapımı hediyeler,1,babaya gömlek,1,babaya hediye,49,babaya hediye yapmak,1,Babaya ne hediye alınır,1,babaya özel hediyeler,5,Babaya Özel Madalyon,1,babaya özel sihirli kupa,1,babaya ucuz hediyeler,1,baharatlık seti,1,balayı hediyesi,1,Balık burcu,1,Balık burcu erkeğe hediye,1,Balık burcu erkek için hediye,1,banyo hediyeleri,1,bardak,1,Bardak Altlığı,3,Baskılı duvar saati,1,baskılı tablo,1,Başak burcu,1,Başak burcu erkeğe hediye,1,Başak burcu erkek için hediye,1,bayan,3,bayan aksesuar,14,bayan bileklik,16,bayan cüzdan,1,bayan çanta,6,Bayan deri cüzdan,5,bayan eşe hediye,14,Bayan Hediye,4,bayan hediyeleri,41,bayan hediyesi,7,bayan için doğum günü hediyesi,1,bayan kolye,26,Bayan kolye modelleri,9,bayan mühendise hediye,1,Bayan Öğretmene Hediye,10,bayan sevgiliye anlamlı hediyeler,1,bayan sevgiliye doğum günü hediyesi,8,bayan sevgiliye hediye,47,bayan sevgiliye hediye sepeti,3,bayan sevgiliye ilginç hediyeler,3,bayan sevgiliye kişiye özel hediye,2,bayan sevgiliye romantik hediyeler,1,bayan sevgiliye sevgililer günü hediyesi,2,bayan takı modelleri,4,bayan yüzük,8,Bayana doğum günü hediyesi,1,bayana evlilik yıldönümü hediyesi,3,bayana hediye,24,bayana hediye kutusu,1,bayana hediye sepeti,7,bayana ilginç evlilik yıldönümü hediyesi,1,bayana ilginç hediyeler,4,bayana kişiye özel hediye,5,bayana sevgililer günü hediyesi,3,bayana sevgililer günü sürprizleri,1,bayana sürpriz,2,bayana yılbaşı hediyesi,1,bayana yılbaşı sürprizi,1,bayana yıldönümü hediyesi,1,bayanlara doğum günü hediyesi,1,bayanlara hediye,8,bayanlara ilginç hediyeler,2,bayrak anahtarlık,1,bebeğe hediye,12,bebeğe hediye sepeti,2,bebeğe isim yazılı künye,1,bebeğe nazar boncuğu,1,bebek bileklik,1,bebek body,1,bebek hastane çıkışı hediyesi,1,bebek hediye sepeti,3,bebek hediyeleri,21,bebek hediyeleri ilginç,1,bebek hediyesi,15,bebek hediyesi ne alınır,1,bebek için hediye,1,bebek mama önlüğü,3,bebek nazar boncuğu,1,bebek şekeri,1,bebek şekerlemeleri,2,beslenmesi,1,Beyaz Erkek Gömlek,1,bileklik,1,bileklik modelleri,1,bisiktirol,1,Biyoloji Öğretmenine Hediye,1,Biyoloji Öğretmenine Hediye Ne Alınır,1,biz evlendik ürünleri,1,boğa burcu,2,boğa burcu erkeğe hediye,1,boğa burcu erkek için hediye,1,boş hediye kutusu,1,Bozuk Para Cüzdanı,1,burç,1,burçlara göre hediye,14,butik kurabiye,1,Buzdolabı Açacağı,1,büro hediyeleri,3,büro hediyesi,3,Büyük boy oscar ödülü hediyesi,1,Büyüyen Kristal,1,cam gölgeliği,1,cam kavanoz hediyeleri,1,Canım Annem,1,canım annem kavanozu,1,canım annem kristal baskı,1,canım babam kavanozu,1,Canvas Tablo,1,cep aynası,2,Cep Telefonu Kılıfı,1,cep telefonu mesajları,1,Cep Telefonu ve Navigasyon Araç Tutacağı,1,cilt bakımı,1,cinsel fantezi ürünleri,1,cüzdan,1,cüzdan modelleri,1,çakmak,2,çanta şeklinde hediye ambalajı yapımı,1,Çatal Kaşık Duvar Saati,1,çeyiz hediyesi,1,çiçek,1,çiçek bakımı,1,çift tişörtleri,1,çiftler için yastıklar,1,çikola sürprizi,1,çikolata,2,çikolata puzzle,1,çim adam,1,çocuk hediyesi,3,çocuklara doğum günü hediyesi,6,Çocuklara hediye,16,çocuklara hediye fikirleri,1,çocuklara ilginç hediyeler,2,çocuklara yılbaşı hediyesi,1,çok seviyorum draje,1,değişik,1,değişik hediyeler,11,değişik öğretmenler günü hediyesi,1,dekor ürünler,1,Dekoratif Antika Masaüstü Telefonlar,1,dekoratif ayna modelleri,15,dekoratif duvar saatleri,8,dekoratif ev hediyeleri,6,Dekoratif hediyeler,52,Dekoratif Kalp Aynalar,1,dekoratif ürünler,3,dergilik,1,Deri Cüzdan,2,Dev Kurşun Kalem,1,Dilek feneri,1,din kültürü öğretmenine hediye,1,din öğretmenine hediye,1,Dini hediyeler,1,diy,1,Doğum Günü,3,Doğum Günü Hediyeleri,7,doğum günü hediyesi,33,doğum günü kutlama mesajları,1,doğum günü mesajları,4,doğum günü mumları,1,doğum günü pasta mumu,1,doğum günü sözleri,1,doğum hediyeleri,7,doğum hediyesi,5,doktor hediyeleri,1,doktor hediyesi,1,doktor isimlik,1,doktor kupası,1,doktorlara hediye,2,doktorlara özel hediyeler,1,donan kupa,1,donan kupa bardak,1,Dudak Nihale,1,Duvar Saati modelleri,18,Duvar Saatleri,15,duvar sticker,8,duvar süsleri,4,duygusal doğum günü hediyeleri,1,duygusal hediyeler,1,düğün hediyesi,1,Dünyanın en iyi babası,1,düşündürücü sözler,1,düz renk kravat,1,eğitici oyuncaklar,1,eğlenceli hediyeler,4,eğlenceli oyunlar,1,el emeği hediye,2,el emeği hediyeler,4,el tapımı hediye fikirleri,1,el yapımı aksesuar,1,el yapımı anı defteri,1,el yapımı anneler günü hediyesi,3,el yapımı aşk defteri,1,el yapımı ayakkabı,1,el yapımı babalar günü hediyesi,2,el yapımı baharatlık seti,1,el yapımı bardak altlığı,1,el yapımı bayan çantası,1,el yapımı bileklik,2,el yapımı doğum günü hediyeleri,1,el yapımı duvar saati,1,el yapımı ekmek sepeti,1,el yapımı ev hediyeleri,1,el yapımı ev hediyesi,1,el yapımı evlilik yıldönümü hediyesi,1,el yapımı fotoğraf albümü,2,el yapımı hediye,48,el yapımı hediye paketleri,1,el yapımı hediyeler,61,el yapımı kalp el ısıtıcı,1,el yapımı kanvas tablo,1,el yapımı kedi yastığı,1,el yapımı kişiye özel kolye,1,el yapımı kumaş çanta,1,el yapımı kupa bardak,2,el yapımı ofis süsleri,1,el yapımı origami panda,1,El yapımı öğretmenler günü hediyeleri,1,El yapımı öğretmenler günü hediyesi,1,el yapımı parmak arası terlik,1,El Yapımı Piksel Kalp Kolye,1,el yapımı pirinç kesesi,1,el yapımı portföy çanta,1,el yapımı resim çerçevesi,2,el yapımı romantik tablo,1,El Yapımı Sevgililer Günü Hediyeleri,1,el yapımı sevgililer günü hediyesi,2,el yapımı sürpriz hediye,1,el yapımı tablet kılıfı,1,el yapımı tablo,1,el yapımı takı,1,el yapımı terlik,1,el yapımı yastık,1,el yapımı yemek menüsü,1,el yapımı yılbaşı hediyeleri,1,el yapımı yılbaşı hediyesi,2,el yapımı yıldönümü hediyesi,1,elbise düğmelerinden romantik tablo yapma,1,Emoji,1,emoji duvar saatleri,1,emoji saatler,1,emoji yastık,1,en güzel aşk şiirleri,1,en güzel bayan kolyeleri,1,en güzel ofis hediyeleri,1,en ilginç sevgili hediyeleri,1,en iyi sevgililer günü hediyeleri,1,en iyi şarkılar,1,En Kötü Hediye Fikirleri,1,en romantik aşk mesajları,1,enteresan hediyeler,2,enteresan telefon kılıfları,1,enteresan ürünler,1,erkeğe,1,erkeğe alışverişi sevdirme,1,erkeğe aşk mektubu,1,erkeğe doğum günü hediyesi,5,erkeğe en güzel yılbaşı hediyesi,1,Erkeğe evlilik yıldönümü hediyesi,2,erkeğe güzel sözler,1,erkeğe hediye,60,erkeğe hediye fikirleri,1,erkeğe hediye kutusu,1,erkeğe hediye ne alınır,1,erkeğe hediye seçenekleri,1,erkeğe hediye sepeti,14,erkeğe hediye seti,4,erkeğe hediyeler,2,Erkeğe ilginç evlilik yıldönümü hediyesi,1,erkeğe ilginç hediyeler,17,erkeğe iltifatlar,1,erkeğe kişiye özel hediye,7,erkeğe kişiye özel hediyeler,1,erkeğe ofis hediyesi,1,erkeğe özel hediye,1,erkeğe özel kol saati,1,erkeğe romantik sürprizler,1,erkeğe sevgililer günü hediyesi,5,erkeğe sürpriz,4,erkeğe sürpriz yapmak,1,erkeğe yapılabilecek sürprizler,1,erkeğe yılbaşı hediyesi,2,erkeğe yıldönümü hediyesi,1,erkek,5,erkek aksesuarları,1,erkek arkadaş,2,erkek arkadaşa hediye,14,erkek arkadaşa ne hediye alınır,1,erkek arkadaşa yılbaşı hediyesi,2,erkek bebek hediye sepeti,3,erkek bebek hediyeleri,8,erkek bebek hediyesi,3,erkek cüzdan,2,erkek çanta,1,erkek çocuk hediyeleri,6,erkek deri cüzdan,6,erkek eşe hediye,3,erkek eşe hediye fikirleri,1,erkek eşe hediyeler,1,erkek eşe ne hediye alınır,1,Erkek Gömlek,6,erkek gömlek hediyesi,1,erkek gömlek modelleri,1,Erkek Hediye,3,erkek hediye aksesuar,1,erkek hediye seti,1,erkek hediyeleri,43,erkek hediyesi,8,erkek için doğum günü hediyesi,1,erkek için hediye,1,erkek için ilginç hediyeler,1,erkek için özel hediye,1,erkek için yılbaşı hediyesi,1,erkek mühendise hediye,1,erkek öğretmene hediye,9,erkek sevgiliye anlamlı hediyeler,1,erkek sevgiliye doğum günü hediyesi,4,Erkek sevgiliye hediye,37,erkek sevgiliye ilginç hediyeler,3,erkek sevgiliye romantik hediyeler,1,erkek tişört,1,erkekle alışveriş,1,erkekler için hediye,1,erkeklere hediye,2,Erkeklere hediye aksesuar,1,erkelere hediye,3,erotik hediyeler,2,erotik oyunlar,2,eski terlikleri yenileme,1,eski yılbaşı kartpostalları,1,esprili araba mesajları,1,esprili erkek tişörtü,1,esprili hediyeler,4,Esprililere Hediye Önerileri,1,eşe hediye,8,eşe yıldönümü sürprizi,1,Eşinize Hediye,14,eşlere hediye,1,etkileyici hediye kutusu,1,etkileyici sözler,1,ev hediyeleri,25,Ev hediyesi,97,ev için hediye,2,Ev Maketi,1,ev yapımı misafir şekerlemeleri,1,evde battaniye boyama,1,evde erkeğe sürpriz,1,evde şekerleme yapımı,1,evde terlik yapımı,1,evde yapılabilecek sürprizler,1,evde yüz maskesi nasıl hazırlanır,1,evlilik hediyesi,2,evlilik teklifi,1,evlilik teklifi için tektaş yüzük,2,Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi,27,evlilik yıldönümü,3,Evlilik Yıldönümü Hediyeleri,6,evlilik yıldönümü mesajları,1,evlilik yıldönümü sürpriz önerileri,1,evlilik yıldönümü sürprizi,3,evlilik yıldönümü sürprizi erkeğe,1,fantezi hediye seti,1,fantezi ürünler,1,fantezi ürünleri,1,farklı,2,farklı hediyeler,12,fırsat hediyeler,1,fırsat tatiller,1,film şeridi peri led işıklı şişe lamba,1,fincan duvar saati,1,fizik öğretmenine hediye,1,fotoğraf albümü,1,fotoğraf baskılı mousepad,1,Fotoğraf Çerçeveleri,14,fotoğraflı anahtarlık,1,fotoğraflı kitap ayracı,1,fotoğraflı kol saati,2,Fotoğraflı Kolye,1,fotoğraflı mousepad,1,gazeteden resim çerçevesi yapımı,1,Gece Lambaları,4,Gece Lambası,1,geçmiş olsun çikolatası,1,geçmiş olsun hedyesi,1,Gizemlilere Hediye Önerileri,1,gömlek,1,Gramofon Müzik Kutusu,1,greyfurt ile cilt bakımı,1,gül yaprakları,1,gümüş bileklik,2,gümüş kolye,1,gümüş tektaş yüzük,1,günü,1,güzel bebek hediyeleri,1,güzel bir tatil,1,güzel doğum günü sözleri,1,güzel ev hediyeleri,3,güzel sözler,5,güzel sözler kısa,1,güzel sözleri,1,hafta sonu sevgili ile neler yapılabilir,1,halı mousepad,1,hangi hediyeler sevgiliye alınır,1,Hareketli Mini Masaj Aleti,1,Harf Çikolata,1,harfli kolye,1,hat sanatı ile isim,1,hayat sözleri,2,hayatla ilgili güzel sözler,1,Hayvan Figürlü Peluş Başlık,1,Hayvanlı Kukla Battaniyeler,1,hediye,72,hediye alma sınırı,1,hediye ambalajı nasıl yapılır,1,hediye bayan kolye,2,hediye bileklik,9,hediye cüzdan,1,hediye çikolata,10,hediye Duvar Saatleri,2,hediye el yapımı kolye,1,hediye ev aksesuar,1,hediye fantezi ürünler,1,hediye fikirleri,6,hediye fotoğraf ayracı,1,hediye gülen yüz yastıklar,1,hediye kalem,3,hediye kupa bardak,2,Hediye kutusu,1,hediye kutusu yapımı,2,hediye kutusu yapma,1,Hediye maket,1,hediye masa üstü isimlik,1,hediye mousepad,1,hediye nasıl olmalı,1,hediye nazar boncuğu,1,hediye oyuncak,1,hediye ödül,7,hediye ödüller,8,hediye önerileri,1,hediye paketi nasıl yapılır,2,hediye paketi süsleme,1,hediye paketleme yöntemleri,1,hediye plaket,10,hediye puzzle,3,hediye puzzle çikolata,1,Hediye sepeti,25,hediye sepetleri,8,hediye sertifikalar,5,hediye seti,3,hediye şeker,3,hediye şekerleme,1,hediye şemsiye,1,hediye tablo,2,hediye tatlı,1,hediye yastık,2,hediye yastıklar,7,hediyeler,4,hediyeleri,6,hediyelik bayan takı modelleri,1,hediyelik butik kurabiyeler,1,hediyelik çim adam,1,hediyelik el emeği mini pirinç kesesi,1,hediyelik erkek tişört,1,hediyelik eşya,2,hediyelik kolye,1,hediyelik kutu,1,hediyelik Oscar heykeli,5,hediyelik oscar ödülü,6,hediyenin tarihçesi,1,hediyesi,8,Hoşgeldin Prenses Şekerlemeleri,1,ikiye ayrılan anahtarlık,1,ikizler burcu,1,İkizler burcu,1,İkizler burcu erkeğe hediye,1,İkizler burcu erkek için hediye,1,ilaç kutusu şeklinde hediye,1,ilginç,5,ilginç aksesurlar,1,ilginç araba hediyeleri,1,ilginç cüzdan,1,ilginç dekoratif ürünler,1,ilginç doğum günü hediyeleri,4,ilginç duvar saati,2,ilginç duvar saatleri,22,ilginç erkek hediyeleri,11,ilginç ev hediyeleri,29,ilginç ev hediyesi,20,ilginç evlilik yıldönümü hediyeleri,2,ilginç gece lambaları,8,ilginç Gece Lambası,1,ilginç hediye,14,ilginç hediye fikirleri,1,ilginç hediyeler,149,İlginç Hediyeler,1,ilginç hediyelik eşya,5,ilginç hediyelikler,5,ilginç hesap makinesi,1,İlginç iPhone 4/4S/5 kapakları,1,İlginç iPhone 4/4S/5 Kılıfları,1,ilginç iphone kılıfları,1,ilginç kişiye özel hediyeler,1,ilginç kol saatleri,1,ilginç kumbaralar,2,ilginç kupalar,1,ilginç lambalar,1,ilginç masa saati,2,ilginç ofis hediyeleri,9,ilginç saatler,1,ilginç sürprizler,1,ilginç telefon kılıfları,3,ilginç ürünler,73,ilginç yılbaşı hediyeleri,1,ilginç yılbaşı hediyesi,1,ilk hediye ne zaman verildi,1,iltifat,1,incili gümüş kolye,3,indirimli hediyeler,1,iPad aksesuar,1,iPad Mini Bluetooth Klavyeli Kılıf,1,iPhone Aksesuarları,7,iPhone kapakları,1,iPhone Kılıfları,4,isim ve harf yazılı deri cüzdan,1,isim yazılı cüzdan,2,isim yazılı gömlek,5,isim yazılı kalemler,3,isim yazılı kolye,3,isim yazılı oscar ödülü,5,isim yazılı plaka anahtarlık,1,isim yazılı vosvos,1,isimli Makyaj Aynası,3,isme özel bebek hediyeleri,1,isme özel cüzdan,1,isme özel çakmak,3,isme özel hediye,1,İsme özel hediye,3,isme özel hediyeler,10,İsme özel hediyeler,2,isme özel kolye,2,isme özel mousepad,1,isme özel usb bellek,1,istiridye içinde gümüş kolye,1,iş yeri hediyeleri,1,iyi ki doğdun sevgilim şekerlemeleri,1,kadın,1,kadın hediyeleri,1,kadın öğretmene hediye,1,kadına aşk mektubu,1,kadına hediye,3,kadına sevgililer günü sürprizi,1,kadına sürpriz,1,kadınlar günü,1,kadınlar günü hediyesi,6,kadınlar günü mesajları,1,kadınlar günü sürprizleri,4,kadınlara doğum günü hediyesi,1,kadınlara hediye,6,kadınlara ne hediye alınır,2,kalem,1,kalem modelleri,1,kaliteli hediye sepeti,1,kalp anahtarlık,1,Kalp Baskılı Battaniye Yapımı,1,kalp kutu yapma,1,Kalp Kutuda Doğum Günü Takvimi,1,kalp şeklinde pizza yapmak,1,Kalp Şeklinde Su Küresi Fotoğraf Çerçevesi,1,kalp şeklinde yumurta,1,kalp yumurta,1,kalp yumurta yapımı,1,Kalpli özel Anahtarlık,1,kalpli yastık nasıl yapılır,1,kanvas tablo,1,kapı stopperi,1,kapıda ödeme,1,kapıda ödeme doğum günü hediyesi,1,kapıda ödeme hediye sitesi,1,kapıda ödeme hediyeler,2,kapıda ödeme siteleri,1,karakalem portre resim hediyesi,1,Karakalem Tasarımlı Kişiye Özel Kupa,1,karı kocaya hediye,1,karıma hediye,1,karikatür,1,kavanoz çikolatalar,1,keçe kumaştan kalp yapımı,1,keçe kumaştan terlik yapmak,1,keçeden deniz topu yapmak,1,keçeden terlik yapımı,1,ked,1,kedi yastığı nasıl yapılır,1,kedi yastığı yapımı,1,kediler,1,kediler ne sevmez,1,kediler ne yer,1,kendin yap hediye,1,kendin yap hediyeler,2,Kırk Bir Kere Maşallah Sevgi Kavanozu,1,Kırmızı Gül Yaprakları,1,Kırmızı Kalp Mesaj Kağıtları,1,kısa aşk sözleri,1,kısa kadınlar günü mesajları,1,kısa ve güzel hayat sözleri,1,kısa yılbaşı mesajları,1,kısa yıldönümü mesajları,1,kız,1,kız arkadaş,3,kız arkadaşa doğum günü hediyesi,1,kız arkadaşa hediye,82,kız arkadaşa hediye fikirleri,1,kız arkadaşa hediyeler,2,kız arkadaşa ilginç hediyeler,1,kız arkadaşa ne hediye alınır,2,kız arkadaşa sürpriz,3,kız arkadaşa yılbaşı hediye fikirleri,1,kız arkadaşa yılbaşı hediyesi,5,kız arkadaşa yıldönümü hediyesi,1,kız bebeğe ne hediye alınır,1,kız bebek hediye sepeti,4,kız bebek hediyeleri,9,kız bebek hediyesi,7,kız çocuk hediyeleri,6,kız tavlama sözleri,1,Kız tavlamak,1,Kızıma Doğum Günü Mesajları,1,kızları etkileme,1,kinder yumurta,1,kinder yumurta sürprizi,1,kişiye özel,1,kişiye özel afiş,1,kişiye özel ajanda,2,Kişiye Özel Akrilik Tepsi,1,kişiye özel anahtarlık,6,Kişiye Özel Anneler Günü Duvar Saati,6,Kişiye Özel Ask Mesajlı Kalp Saat,1,Kişiye Özel Bayan Deri Cüzdan,4,kişiye özel bileklik,1,Kişiye Özel Bisiktirol,1,kişiye özel cam kristal,2,Kişiye Özel Cupcake,1,kişiye özel cüzdan,13,kişiye özel çakmak,1,Kişiye Özel Çay Bardağı Seti,1,kişiye özel çikolata,8,kişiye özel defter,1,kişiye özel dergi kapağı,5,kişiye özel deri cüzdan,2,Kişiye Özel Doğum Günü Takvimi,1,kişiye özel erkek cüzdanı,1,Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati,1,Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kolye,1,Kişiye Özel Fotoğraflı Hes Kodu Anahtarlık,1,kişiye özel fotoğraflı kitap ayracı,1,kişiye özel fotoğraflı puzzle,2,kişiye özel fotoğraflı sevgili cüzdanı,1,kişiye özel gaz lambası,1,kişiye özel Gömlek,7,kişiye özel havlu,1,Kişiye Özel Hediye,144,Kişiye Özel Hediye Seti,1,Kişiye Özel Hediyeler,75,kişiye özel ilginç hediyeler,1,Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan,2,kişiye özel isimli Rakı Kadehi,1,kişiye özel kalem,12,Kişiye Özel Kalpli Sevgili Oscar,1,kişiye özel karikatür,1,Kişiye Özel Kol Saati,2,Kişiye Özel Kolye,4,kişiye özel kupa,1,kişiye özel kupa bardak,5,kişiye özel merdane,1,Kişiye Özel Mesajlı ve Lazer İşlemeli Ferman,1,kişiye özel mousepad,2,kişiye özel mutfak önlüğü,3,Kişiye Özel Okey Takımı,1,Kişiye Özel Oscar Ödülü,5,kişiye özel ödüller,23,Kişiye Özel Öğretmen Seti,1,Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati,1,kişiye özel plaket,11,Kişiye Özel Puzzle,7,kişiye özel resim çerçevesi,4,kişiye özel resimli cam gölgeliği,1,kişiye özel sertifika,11,kişiye özel sevgili cüzdanı,1,Kişiye Özel Şampanya Kadehleri,1,kişiye özel tişört,1,kişiye özel usb bellek,1,kişiye özel vosvos,1,kişiye özel yastıklar,2,Kişiye Özel Yazılı Madalyon,2,kişiye özel yüzük,1,kitap tutucular,3,klasik kravat,1,Klasik telefonlar,1,kocaya evlilik yıldönümü sürprizi,1,kocaya hediye,1,kocaya sürpriz,1,Koç burcu,1,koç burcu erkeğe hediye,1,koç burcu erkek için hediye,1,kokulu mum nasıl yapılır,1,kokulu mum yapımı,1,kokulu taşlar,1,Kol Düğmeleri,2,kolay kolye yapımı,1,kolay pizza tarifi,1,kolay şekilde bayan çantası yapımı,1,kolay şekilde takı yapmak,1,kolay şekilde yapılabilen duvar saatleri,1,kolye,3,kolye çeşitleri,1,komik doğum günü mesajları,1,komik hediyeler,6,konfeti,1,kot pantolondan tablet kılıfı yapımı,1,kova burcu,2,Kova burcu erkeğe hediye,1,Kova burcu erkek için hediye,1,Köstekli Cep Saat,1,kravat,1,kravat modelleri,1,kupa,1,kupa bardak,9,kupa bardaklar,2,kutlama hediyesi,1,kutlama için konfetiler,1,küçük çocuk hediyeleri,1,küpe,1,Kürklü Aşk Kelepçeleri,1,lamba,1,magic egg,1,manevi hediyeler,1,Marie Claire,1,masa isimlik,1,masa saatleri,4,masaüstü isimlik,1,masaüstü oyunlar,1,mesaj,2,mesaj yazılan puzzle,1,mesaj yazılı yumurta,1,mesajlı çikolatalar,11,mesajlı gömlek,1,mesajlı hediyeler,1,mesajlı kol saati,1,mesajlı konserve kutusu,1,mesleklere göre hediye,3,mesleklere uygun hediyeler,1,mezuniyet hediyesi bayan,1,mezuniyet hediyesi erkek,1,mezuniyet hediyesi fikirleri,1,mezuniyet hediyesi ne olabilir,1,mini hoparlör,1,misafir şekerleri,1,modelleri,1,mousepad,3,Mutfak Hediyeleri,11,Mutfak Zamanlayıcı,1,Mücevher askısı,1,mühendise hediye,1,mühendise kupa bardak,1,nasıl romantik olunur,2,ne alınır,1,ne hediye alınır,1,nişan hediyesi,1,nişanlıya hediye,1,Noel Baba Şapkası,1,Nostaljik Ahşap Radyo,1,nostaljik gaz lambası,1,nostaljik hediye,2,nostaljik hediyeler,4,nostaljik telefonlar,1,nostaljik ürünler,3,ofis hediye fikirleri,1,ofis hediyeleri,36,Ofis Hediyesi,50,ofis ürünleri,1,Oğlak burcu,1,Oğlak burcu erkeğe hediye,1,Oğlak burcu erkek için hediye,1,oğlan bebek hediyesi,1,Okey Takımı,1,organik bebek ürünleri,1,Organik Kolsuz Body,1,origami duvar süsleri,1,origami panda,1,orijinal,2,orijinal hediyeler,22,Oscar Ödülü Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy,1,otantik tatil yerleri,1,otantik yerler,1,otomobil hediyesi,3,oyuncak arabalar,1,Ödül Kupası,1,öğrenci hediyeleri,2,öğrenciye hediye,1,öğretmen,1,öğretmen sevgiliye öğretmenler günü mesajı,1,öğretmene,1,öğretmene doğum günü hediyesi,4,öğretmene hediye,31,öğretmene hediye fikirleri,1,öğretmenler günü hediyesi,32,öğretmenler günü için hediye,1,öğretmenler günü mesajları,1,öğretmenler için hediye,2,özel babalar günü hediyesi,4,Özel bardak altlığı,1,Özel Duvar Saati,1,özel gömlekler,1,özel hediye,1,özel hediyeler,1,özel mousepad,1,Özel tasarım Aynalar,1,Özel Taş Baskı,1,Özgürlük Anıtı Oscarı,1,özür dileme mesajları,1,Papağan Mutfak Makası,1,papyon,1,papyon çeşitleri,1,papyon modelleri,1,parti malzemeleri,1,Patrona Hediye,4,Peluş Oyuncak,2,pırlanta bileklik,4,pırlanta kuğu kolye,1,Pırlanta Salıncak Kolye,1,pırlanta yüzük,1,pis şaka ürünleri,1,pizza nasıl yapılır,1,plaka anahtarlık,1,plakası yazılı vosvos,1,plaket,1,polis,1,polis hediyelik eşya,1,polis hediyelikleri,1,polis sevgiliye güzel sözler,1,polise alınabilecek en güzel hediye,1,polise alınabilecek hediyeler,1,polise hediye ne alınır,1,portre karikatür,1,pratik pizza tarifi,1,promosyonlu tatiller,1,puzzle,2,puzzle çikolata,1,radyo,1,resim çerçevesi,2,resim öğretmenine hediye,1,resimli kadınlar günü mesajları,1,resimli kupa bardak,1,resimli sevgili cüzdanı,1,resimli sözler,1,romantik bir gece için,2,romantik doğum günü hediyeleri,1,romantik evlilik teklifi,1,romantik evlilik yıldönümü hediyesi,1,romantik hediye,12,romantik hediye kutusu,1,romantik hediye kutusu yapmak,1,romantik hediyeler,43,romantik kalp kutu,1,romantik kalp kutusu,1,romantik kitaplar,1,romantik mumlar,1,romantik sözler,1,romantik sürpriz seti,1,romantik tablolar,1,romantik yastık setleri,1,S4 Aksesuar Seti,1,Sabırlılara Hediye Önerileri,1,Sahte Güvenlik Kamerası,1,saksı çiçekleri,1,Samsung Galaxy S III Kılıfları,2,Samsung Galaxy S4 Aksesuar Seti,1,seksi hediyeler,6,seksi ürünler,4,Seni Seviyorum Çünkü Şekerlemesi,1,seni seviyorum hediyeleri,1,Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler defteri,1,Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı,1,sert sözler,1,Sertifika,1,sevgi mesajları,1,sevgi sözleri,1,sevgili,5,sevgili bulunamadı tişört,1,sevgili cüzdanı,1,sevgili hediye,4,sevgili hediyeleri,1,sevgili için hediye,1,sevgili kitabı,1,sevgili tişört modelleri,1,sevgili tişörtleri,1,sevgiliden özür dileme,1,sevgililer günü,3,sevgililer günü hediyeleri,2,sevgililer günü hediyesi,101,sevgililer günü mesajları,1,sevgililer günü sürprizi bayana,1,sevgililer günü sürprizleri,1,Sevgililere Özel İsimli Fotoblok Çerçeve,1,sevgilimle nereye gidebilirim,1,sevgilinize alabileceğiniz hediyeler,1,sevgiliye,3,sevgiliye alınabilecek hediyeler,1,sevgiliye anlamlı doğum günü hediyeleri,1,Sevgiliye anlamlı hediye fikirleri,1,sevgiliye anlamlı hediyeler,2,sevgiliye aşk mektuplar,1,sevgiliye aşk sözleri,7,sevgiliye aşk şiiri,1,sevgiliye değişik hediye,3,sevgiliye değişik hediyeler,1,Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi,91,sevgiliye doğum günü mesajları,1,sevgiliye doğum günü sözleri,1,sevgiliye duygusal doğum günü hediyeleri,1,sevgiliye el yapımı doğum günü hediyesi,1,sevgiliye el yapımı hediye,2,sevgiliye el yapımı hediye yastık,1,sevgiliye el yapımı hediyeler,8,sevgiliye el yapımı kupa bardak,1,sevgiliye el yapımı yılbaşı hediyeleri,1,sevgiliye ev hediyesi,1,sevgiliye farklı hediye,2,sevgiliye günaydın mesajları,1,sevgiliye güzel hediyeler,1,sevgiliye güzel sözler,7,sevgiliye haftasonu sürprizi,1,sevgiliye hediye,266,sevgiliye hediye almak,2,sevgiliye hediye cüzdan,1,sevgiliye hediye fikirleri,2,sevgiliye hediye Kişiye Özel Fotoğraflı Film Makinesi,1,sevgiliye hediye kitap,2,sevgiliye hediye konserve kutusu,2,sevgiliye hediye kutusu,1,sevgiliye hediye kutusu hazırlama,1,sevgiliye hediye puzzle,1,sevgiliye hediye seçmek,1,sevgiliye hediye sepeti,8,sevgiliye hediye tişört,1,sevgiliye hediye vosvos,1,sevgiliye ilginç hediye,4,Sevgiliye İlginç Hediye,1,sevgiliye ilginç hediyeler,49,sevgiliye iltifat,1,sevgiliye iltifat mesajları,1,sevgiliye iltifat sözleri,1,sevgiliye kahvaltı sürprizi,1,sevgiliye kutu yapmak,1,sevgiliye manevi hediye,1,sevgiliye mektup,1,sevgiliye mesaj,1,sevgiliye ne hediye alınır?,2,Sevgiliye Özel Aşk Gazetesi,1,sevgiliye özel butik kurabiyeler,1,sevgiliye özel çerçeveler,1,sevgiliye özel hediye,12,sevgiliye özel hediyeler,4,sevgiliye özel karikatür,1,Sevgiliye Özel Magnetler,1,Sevgiliye Özel Puzzle,1,sevgiliye özel yastık setleri,1,sevgiliye özlem mektupları,1,sevgiliye romantik hediye kutusu,1,Sevgiliye romantik hediyeler,37,sevgiliye romantik mesajlar,1,sevgiliye romantik sözler,1,sevgiliye romantik sürprizler,3,sevgiliye sevgililer günü hediyesi,1,sevgiliye sihirli kupa,4,sevgiliye söylenecek sözler,1,Sevgiliye Sürpriz,12,sevgiliye sürpriz hediye,10,sevgiliye sürpriz hediye yapmak,1,sevgiliye sürpriz hediyeler,2,sevgiliye sürpriz puzzle hediyesi,1,sevgiliye sürpriz seti,1,sevgiliye sürpriz yapma,1,sevgiliye sürpriz yapmak,3,sevgiliye sürprizler,2,sevgiliye ucuz hediye,6,sevgiliye uçuk hediye fikirleri,1,sevgiliye uzun günaydın mesajları,1,sevgiliye uzun mesajlar,1,sevgiliye yapılacak sürprizler,2,sevgiliye yazılacak aşk sözleri,1,sevgiliye yıl dönümü hediyesi,16,sevgiliye yılbaşı hediyesi,14,sevgiliye yılbaşı mesajları,2,sevgiliye yıldönümü sürprizi,1,sevgiliye yıldönümü sürprizi ne yapabilirim,1,sevgiliye yüzük hediyesi,3,sevgiliyi mutlu etmek,1,sevgiliyle yapılacak şeyler listesi,1,sevimli çocuk hediyeleri,1,sevimli emoji yastıklar,1,sevimli hediyeler,3,sıra dışı hediyeler,3,sihirli kupa,9,sihirli kupa bardak,18,sihirli kupa bardaklar,3,Sihirli yumurta,1,sihirli yumurta sürprizi,1,sihirli zincir şişe tutucu,1,Slap Watch Slim Junior,1,Sneaker ayakkabı süsleme,1,Sneaker ayakkabı yenileme,1,Solar Masa Lambası,1,sözler,1,spor temalı makaron kurabiye,1,sun jar,1,Süper Anne Sihirli Kupa,1,Süper Baba Kupa Bardak,1,sürpriz,6,sürpriz doğum günü hediyesi,3,sürpriz el yapımı hediyeler,1,sürpriz evlilik teklifi,1,sürpriz evlilik yıldönümü hediyesi,2,sürpriz fikirleri,2,Sürpriz Hediye,15,sürpriz hediyeler,14,sürpriz malzemeleri,1,sürpriz yapmak,2,süs eşyaları,1,şaka ürünleri,1,şekerleme,2,şemsiye,1,şık hediye kutusu,1,şiir nasıl yazılır,1,takı kutusu,1,tanışma yıl dönümü hediyesi,1,tatil,2,tatil yerleri,1,tatlı kutusu yapımı,1,tavla ustası sertifikası,1,tavuk şeklinde ekmek sepeti,1,tebrik hediyesi,1,tebrikler şekerlemesi,1,tek taş yüzük,1,Tek Taş Yüzük Ödülü,1,teknolojik hediyeler,1,tektaş yüzük,2,Terazi burcu,2,Terazi burcu erkeğe hediye,2,Terazi burcu erkek için hediye,1,terlik,2,tesettürlü anneye hediye,1,TIME,1,top şeklinde makaron kurabiyeler,1,türk bayrağı anahtarlık,1,ucuz,2,ucuz anneler günü hediyeleri,1,ucuz Anneler günü hediyesi,1,ucuz babalar günü hediyeleri,1,ucuz bayan kolye,1,ucuz bayan kolye hediye,1,ucuz bayan takılar,1,ucuz bileklik,1,ucuz dekoratif ayna,1,Ucuz dilek feneri,1,Ucuz Duvar Saatleri,1,ucuz erkek hediyeleri,1,ucuz ev hediyesi,1,Ucuz Hediye,5,ucuz hediye sepeti,3,ucuz hediyeler,19,ucuz ilginç hediyeler,1,ucuz kupa bardak,1,Ucuz Samsung S4 aksesuar,1,ucuz yılbaşı hediyesi,1,uçuk kaçık sürprizler,1,USB Bellek,4,Utangaçlara Hediye Önerileri,1,Uykuculara Hediye Önerileri,1,Uzaktan kumanda düzenleyici,1,uzun aşk mesajları,1,uzun doğum günü mesajları,1,uzun günaydın mesajları,1,vazo,2,videolu el yapımı hediyeler,1,yaratıcı öğretmenler günü hediyesi,2,Yatak Kenarı Organizeri,1,yatak odası düzenleyicileri,1,Yay burcu,1,Yay burcu erkeğe hediye,1,Yay burcu erkek için hediye,1,yaz için hediyeler,1,yemek,1,yengeç burcu,2,Yengeç burcu erkeğe hediye,1,Yengeç burcu erkek için hediye,1,yeni doğan bebeğe hediye,11,yeni doğan bebek hediyeleri,1,yeni doğan bebek için hediye,1,yeni doğan kız bebeğe hediye,1,yeni ev hediyesi,6,yeni eve hediye,1,yeni evli çifte hediye,3,yeni nesil çim adam,1,yeni sevgiliye doğum günü hediyesi,1,yeni sevgiliye hediye,1,yeni yıl,2,yeni yıl hediyesi,2,Yıl Dönümü Hediyesi,9,yılbaşı,14,yılbaşı çam ağacı,1,yılbaşı dekorasyonu,2,yılbaşı fikirleri,1,Yılbaşı hediye fikirleri,1,yılbaşı hediye sepeti,2,Yılbaşı hediyeleri,26,yılbaşı hediyesi,29,yılbaşı hediyesi çocuklara,1,Yılbaşı İçin Ev Dekorasyon Önerileri,1,yılbaşı için ev dekorasyonu,1,yılbaşı için sürprizler,1,yılbaşı kıyafetleri,1,yılbaşı kutlama mesajları,1,yılbaşı mesajları,2,yılbaşı sürprizleri,4,yılbaşına özel dekorasyon,1,yılbaşına özel yastıklar,1,yılbaşında ev süsleme,1,yıldönümü hediyesi,7,yıldönümü mesajları,1,yılın en iyi annesi sertifikası,1,Yılın Sevgilisi Belgesi,1,yumurta,1,yumurta sürprizi,2,Yüzen Gül Spa Işığı,1,yüzük modelleri,3,zeka geliştirici oyuncaklar,1,
ltr
item
Sevgilihediyem.com: Sevgiliye İlginç Hediyeler
Sevgiliye İlginç Hediyeler
Sevgilinizi hayretler içerisinde bırakacak çok ilginç hediye seçenekleri. Erkek ve Bayan Sevgiliye ilginç doğum günü, sevgililer günü ve yıl dönümü hediyeleri.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEic7N7Tv3GK-ubewzxdlaLPAguZvyKnGt7WuPSA86j7TM1c29kiv-rxIQl6TaUzY_3-YiwpQoIMy6-5p5iQSWckWYrto5FfIjugoghddklkW1hiRlk5O4KQmNWbuEzRuF7PM8Dhm1O_MRzQ/s640/sevgiliye_ilginc_hediyeler.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEic7N7Tv3GK-ubewzxdlaLPAguZvyKnGt7WuPSA86j7TM1c29kiv-rxIQl6TaUzY_3-YiwpQoIMy6-5p5iQSWckWYrto5FfIjugoghddklkW1hiRlk5O4KQmNWbuEzRuF7PM8Dhm1O_MRzQ/s72-c/sevgiliye_ilginc_hediyeler.jpg
Sevgilihediyem.com
https://www.sevgilihediyem.com/2013/03/sevgiliye-ilginc-hediyeler.html
https://www.sevgilihediyem.com/
https://www.sevgilihediyem.com/
https://www.sevgilihediyem.com/2013/03/sevgiliye-ilginc-hediyeler.html
true
4985865911743032565
UTF-8
Sayfalar Yükleniyor Konu Bulunamadı HEPSİ Devamını Oku Cevapla Cancel reply Sil Ana Sayfa SAYFA KONU HEPSİ İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR ETİKET ARŞİV ARAMA TÜM KONULAR Herhangi bir Sonuç Bulunamadı... Ana Sayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Paz Pzt Sal Çar Prs Cum Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis May Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara just now 1 dakika önce $$1$$ dakika önce 1 hour ago $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan öncesi Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy